Aspyr lanserer GameAgent

Aspyr GameagentHvis du har spilt en del på PCer har du helt sikkert vært borti Valve sin Steam-programvare, et system som gjør det mulig å kjøpe og laste ned spill direkte fra nettet. Nå lanserer Aspyr en lignende tjeneste under navnet "GameAgent". GameAgent er en nettside hvor du enkelt kan kjøpe og laste ned Aspyr-spill til din Mac og dermed slippe å ta turen til butikken for å få deg det siste spillet.

For øyeblikket er det ikke mange spill tilgjengelig i GameAgent, men man finner blant annet Call of Duty 4, et av de mest etterlengtede spillene til Mac dette året. GameAgent og Aspyr lover at utvalget i GameAgent skal bli vesentlig bedre og at GameAgent vil bli et sentralt sted for nedlastning av spill til Mac.

Dessverre er GameAgent kun tilgjengelig i USA på lanseringstidspunktet, men tjenesten skal utvides til resten av verden i tiden framover.

Les mer på GameAgent

kovacs

Lurer på hva som er årsaken til den geografiske begresningen. Direct2drive.com har masse spill for PC, men der er denne begrensningen kun for noen spill (og flere av disse har alternative versjoner for Europa).

Ellers er jo dette et spennende tiltak.

Kashmars bilde

Kashmar

Det er enkelte spill som ikke selges på Steam i Australia fordi Steam-prisen blir nærmere halvparten av hva den er i butikkene (det er da omtrent sånn her i Norge og), og det likte ikke spill-selskapene helt. Å isolere markeder for å kontrollere pris er ikke noe nytt.

kovacs

Jeg mente egentlig å si at jeg synes det er merkelig at man tviholder på en slik distribusjonsstruktur når den er totalt unødvendig og fullstendig utdatert i forhold til markedets tilgang på produkter. At downloads skal ha samme distribusjonsmønster som fysiske produkter er jo bare tull, i grunn.

Men vi ser jo det samme på iTunes med tanke på filmer og TV-serier og også endel artister.

soppel

Gikk helt fint å laste ned COD4 til Mac fra GameAgent. Registrerte med med Norway i feltet ovenfor og valgte Canada i nedtrekksvinduet. Deretter valgte jeg å betale via PayPal og vips så kunne jeg laste ned 6,8 Gb med COD4 for Mac.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai