Ny versjon av Undercover

UndercoverVersjon 2.5 av det nyttige programmet Undercover, som hjelper brukeren med å få tilbake Macen om den skulle bli stjålet, er nå tilgjengelig. Undercover, som lages av det belgiske firmaet Orbicule, opererer skjult i bakgrunnen og tar bl.a. bilder av en eventuell tyv med iSight-kameraet hvis Macen er meldt stjålet. Det tar også skjermbilder og fanger opp IP-adressen og sender dette til Orbicule.

I samarbeid med ISP-en vil Orbicule da prøve å finne ut hvem tyven er. Hvis dette ikke lykkes, har Orbicule en rekke andre lure triks på lur. Du kan lese mer om disse her. Faktisk har Undercover en oppklaringsprosent på 96%, noe som må kunne regnes som imponerende.

Forandringer fra versjon 2.0 er stort sett finpussinger, men Orbicule lover at programmet bl.a. vil bruke mindre ressurser. Den nye versjonen er gratis for alle nåværende brukere og koster 49 dollar (eller litt over 300 kr) for nye brukere.

eriktms bilde

eriktm

Men fungerer det bra her i Norge (eller europa...) ?

foffster

Jepp, skal ikke ha noe å si. Det er et "internasjonalt" program, for å si det sånn.

foffster

Må vel også nevnes, burde kanskje ha skrevet det i artikkelen, at de gir pengene tilbake om du ikke får tilbake maskinen. Uten at det vel er noen trøst i et sånt tilfelle.

chridal

Dette var så genialt, at jeg kjøpte det rett etter jeg leste artikkelen. Les også "Recovery Stories" eller noe sånt på hjemmesiden deres. Genialt! Takk!

Simplicity is beauty | dalsvaag.net

foffster

Jepp, det er ganske så genialt ja. Har brukt det siden desember og det er en fin trygghet at dette programmet ligger i bunn.

Merk også at det kan være lurt å ha gjestekontoen aktivert, slik at man lurer tyven til å bruke maskinen og internett med en gang og at man på den måten kjapt kan finne igjen maskinen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai