nVidia i nye bærbare i oktober?

nvidiaDa Apple skiftet til Intel ble det enklere å se fremtiden. Ved å se hvor den tradisjonelle PC industrien befant seg, kunne man enkelt forvente seg det samme til kommende Macer. Dette har gjort det komfortabelt for journalister og bloggere å spå hvilken retning Steve Jobs velger, men nå går kanskje Apple en ny vei?

I år har mange av ryktene samlet seg rundt 14. oktober. Både Macbook og Macbook Pro har oversteget produktsyklusen, noe som ikke gjør ryktene mindre. Mange har skrevet om surfebrett og ultraportable. Det er kanskje ikke dumt å drømme om noe lignende maskinene vi har sett fra Asus og MSI, men høyst sannsynlig vil vi ikke se en slik maskin før Intel lanserer Atom som dualcore.

nVidia i nye MacBooks?

Informasjonen omkring nye bærbare maskiner fra Apple har det vært relativt dårlig med, men felles for de fleste ryktene har vært nytt design i aluminium for begge Apples bærbare-modeller.

Et rykte har derimot skilt seg ut fra resten og det er et rykte omkring nVidia. nVidia har lenge levert videokort til Apple, men de har også produsert chipset til PC-leverandører. Et rykte tidligere i måneden hevdet at Apple ville bytte fra Intel-chipset til nVidia-chipset i sine bærbare maskiner for å kunne få større frihet hva gjaldt funksjonalitet og grafikkytelse i på bærbare datamaskiner. Ryktet ble tatt med en stor klype salt, men i dag ble det kjent at nVidia flyttet lanseringen av sitt nyeste chipset fra 30. september til 15. oktober - dagen etter Apple sannsynligvis planlegger å lansere nye bærbare datamaskiner. Hendig tilfeldighet eller er det hold i de originale ryktene?

Ny nVidia

Nå er det bare å smøre seg inn i tålmodighet, sjekke ryktebørsene og vente på svaret som sannsynligvis avsløres 14.oktober.

admins bilde

admin

Lignet mistenkelig på en Mac på den illustrasjonen fra nVidia, men det skal vi nok ikke ta så seriøst.

apple boy

det ligner litt på en macbook pro med "cd-skyvedingsen" inn foran, men her ser det ut som det er to!?
En til blu-ray og en til cd/dvd? Litt rart kansje, tenker jeg...

T.B.Hansens bilde

T.B.Hansen

Reklamebransen har i lengre tid brukt lett forkledte Mac'er som modell for «stilige bærbare» — så dette bildet behøver ikke å bety noe som helst.

Macinis bilde

Macini

Intel har lansert Atom DualCore, den heter Atom 330 og finnes ferdig på hovedkort for selvbyggere. Atom 330 er 1.6GHz DualCore.

ReEIsSs bilde

ReEIsS

Vi har en spennende tid i vente! Enig at det ligner på en Mac, men hvem vet?

johnnygrandis

Jeg er sååååååå klar for kjøp av ny MB, pengene brenner på sparekontoen.
Jeg står klar når de kommer å vifter med mine hardt skattede høvdinger....

Du

Yess!

Du

AsbjørnH

Så glad jeg er for at det er nVidia og ikke ATI :)

tristan

14 oktober er jo en tirsdag! å apple e jo kjent for å lanser på tirsdager...... så....... la...... det skje;-) hvem vet!

MacFreddi

Gleder meg!!!!

Jeg syntes alltid perioder før Apple Events er spennende:)

NicolasFørde

Jeg gleder meg helt vannittig til den nye Macbook Pro , Jeg håper et bedre skjermkort!:D

stormx

Jeg har just begynt på studier som krever en kraftig bærbar maskin fra nyttår av, så det hadde passet helt perfekt om jeg fikk med meg en ny bærbar mac! For oss mac'ere er det nesten som førjulstida hver gang det går rykter om en Apple-event :P

..når jeg tenker meg er jo ordet "advent" bare en litt kreativ forkortelse av Apple-event :D Det er altså tiden før en Apple-event :) Er det noen som er med på å begynne å skrive en mac-bibel? :P

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai