Finn nye gratisprogrammer

KidifreeHer på Mac1 anbefaler vi støtt og stadig god programvare for Mac-brukere. Et program med navn KidiFree kan gjøre oss helt arbeidsløse. Programmet gjør det nemlig utrolig enkelt å finne nye gratisprogram, laste dem ned og til og med holde styr på dem. For de flåsete av oss; et skikkelig kinderegg, altså.

Man kan søke etter program i selve programmet og til og med sette favoritter, inntil man eventuelt bestemmer seg for å laste de ned. Vel nede legger programmene seg i én bestemt mappe og du vil da hele tiden vite hvor alle disse magiske programmmene befinner seg. KidiFree hjelper deg dermed med å holde orden i all programvaren du tester.

Kidifree

KidiFree er utviklet av et fransk selskap, men programvaren er tilgjengelig både på fransk og engelsk. Det er derimot ikke KidiFree sine nettsider, men det bør likevel ikke være helt umulig å bevege seg rundt. Her finner du siden du laster ned fra.

Rangor

The one free app to rule them all! Dette må testes asap.

Siggii

Slapp av mac1, vi blir ikke arbeidsløse. Det beste med annbefalingene her er at det annbefales geniale programmer man selv ikke tenker på at finnes. Aner ikke hvor mange ganger jeg har lest en annbefaling og tenkt "Jøss, finnes det et program for det? Det er jo genialt"

Klarer et program det?

foffster

Enig i det ja, det er anbefalningene som er poenget. Og da er det snedige at med en gang du leser en anbefalning på Mac1, så kan du gå i KidiFree og hente det ned der (firhåpentligvis). ;)

dngs bilde

dng

Genialt! Har allerede lastet det ned og prøvd det. Beskrivelser av programmet, skjermdumper av funksjonene og lett å laste ned. Supert!

Spoink

Genialt program! Skulle bare hatt en funksjon som sjekket om programmene jeg allerede har på maskinen er up-to-date.

Caution

@Spoink

Versiontracker har allerde et slikt program. Husker ikke hvor, men let på www.versiontracker.com - tror det koster noen små dollars.

petterw

Veldig bra - og veldig sjarmerende formuleringer i den engelske versjonen:-)

Spoink

@Caution

Jeg vet... Du tenker sikkert på "AppFresh". Men sist jeg testet dette, var det noget ustabilt. Mulig de har klart å fjerne bugsene i løpet av de siste versjonene.

Arriba

Hva er forskjellen på nedlastingsalternativene?? :S

comvik

Lurte på det samme.

Lestet først ned : FreewarePub Solution 1.0 (Universal)

Dette virket som en samling med programmer (brenning, textedit, webleser, dvdspiller osv)
Kikket såvidt på noen av de men, det virker som om det kun er fransk utgave. (Da mine franskkunnskaper stopper ved jømapelle og at valgpanelet (eple+,) var utilgjengelig fra menylinjen)

FreewarePub KidiFree 1.1 (Universal) er den man er ute etter.
Får valget om engelsk under installering av program.

Spennende !

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai