World of Warcraft - Echoes of Doom

WOW

Mens vi venter på at neste utvidelses pakke Wrath of the Lich King så oppdaterte Blizzard idag spillet for å gjøre klart til utvidelsen. Med dagens patch så får spillere en forsmak på hva som venter oss i Northrend.

Her det viktigste punktene:

 • Nye egenskaper for hver klasse
 • Stormwind havna er tilgjengelig(A)
 • Nye tårn for transport(H)
 • 2 Nye arenaer
 • Helt nytt system for hvordan man trener dyra man har som hunter
 • Nytt yrke - Inscription(kan trenes av alle til 375 poeng)
 • Oppdateringer for UI
 • Hårsalong for karakteren din
 • Et nytt system der man får poeng for ting man har utført i spillet
 • og mye mer...

Den første forskjellen du merker når du prøver å logge på idag er at du må du laste ned en patch på ca 1,6GB. Her i forumet har vi en diskusjon gående om hvordan man kan laste ned filene fra andre steder enn Blizzard sitt trege oppdatering system.

Når oppdateringen er installert så vil et nytt innlogging vindu møte deg. Alt er nå klart for at du skal utvikle din karakter videre når Wrath of the Lich King lanseres 13 november. Intill da kan du som sakt sette deg inn i de nye egenskapene til karakteren din slik at du er klar for neste steg i WoW.

For en fyldig liste over hva som er med i oppdateringen ta en titt på patch notes

Kilde: WoW Europa og worldofraids.com / Bilde: worldofwarcraft.com

svars bilde

svar

Ja her snakker vi om massive endinger.
Det kjedleige er at alle talents har blitt 0-stilt, endret en god del og alt må velges på nytt.

På en annen side er det morro at de gir oss disse endringene alerede nå, frisør eks har jeg savnet.
Northrend har også kommet på kartet. (men veiene dit er vell ikke åpnet enda.)

matsi

Hva har dette med Apple og Mac å gjøre?

svars bilde

svar

Hvem har sagt at forsiden på mac1 ikke kan inneholde nytt om spill til osx?

Kashmars bilde

Kashmar

Stiller meg bak matsi her og lurer litt på hvor interessant dette egentlig er for Mac-miljøet generellt. De som spiller WoW vet alt om patchen, eller så finner de det ut når de logger seg inn i dag.

evensrs bilde

evensr

Bare flott at det kommer inn andre ting her på Mac1 enn Apple-misjonering og dissing av Microsoft-reklamer. Stå på!

admins bilde

admin

@kashmar & @matsi

Mac1 (og alle i1-nettsidene) er brukerstyrte nettsteder. Det betyr at du og alle andre kan bidra med innhold hvis det er noe du ønsker dekkes. Så lenge artikler som bidras er av god kvalitet, dekker emner som den relevante nettsiden gjør (noe denne artikkelen gjør) og følger våre kvalitetskrav så vil den bli publisert etter redaksjonell gjennomgang.

lala

Ble litt skremt når dette poppet opp på forsiden. Men får kose dere alle WoW-fanboys. Selv holder jeg meg langt unna. :p

herm

Så utrolig ... uintressant

TopDog

Et populært spill av en av de få spillprodusentene som er skikkelig dedikert til Mac plattformen... synes absolutt dette hører hjemme på forsiden til Mac1.

Selv om jeg ikke spiller noe særlig selv, hadde jeg gjerne fått mer nyheter om spill til Mac plattformen her på Mac1.

PS: Hvordan går det å spille WoW på de nest-nyeste MacBook'ene? Har en svart MB 2.4Ghz, 4GB RAM, 144VRAM GMA X3100 skjermkort fra april. Brukbart?

sags bilde

sag

Synes også det er helt greit å snakke om oppdatering av Blizzard sine spill nettopp pga. Blizzard sin helt spesielle policy på å utgi alle spill til både PC/OSX (samme innpakning/disk).

Angående det om en MacBook kan kjøre WoW, vil jeg si "egentlig ikke". Dvs. ikke med gårsdagens grafikkkort (selv om man har masse minne).

Men for dere som kommer til å handle en av de nye MacBook / MacBook Pro maskinene, si hvordan det er å spille WoW på dem. Tror nok en ny MacBook vil passe strålende til WoW.

mingebretsens bilde

mingebretsen

@topdog Ja, det funker bra:) Spilte det før på 12" powerbook, for så på 1.gen macbook. Også enig med topdog, ingen grunn til at dette ikke skulle være på forsida. Spiller det ikke så mye, men dette ser spennende ut, holder på å laste det ned. Og topdog, om du skal begynne å spille, la meg invitere deg, så får jeg litt "ekstra poeng" i spillet;)

Markus Ingebretsen
www.ingebretsen.org

KDNs bilde

KDN

Jeg tenkte jeg skulle sette av en halvtime en gang i uken(eller noe sant) for a skrive en liten sak om spill tilgjengelig for mac. Først ut var WoW siden det er en av de største. Jeg har planer om å dekke Spore, Age of Empire, Call of Duty, Starcraft, Diablo osv. de kommende ukene hvis ikke noen andre skriver en sak om de.

Hvor relevant dette er for den gjevne mac1 bruker vet jeg ikke, men jeg vil tro det er mer relevant enn en artikkel om for eksempel bug fixer for coda(det var ikke for å disse artikkler om coda, er fan og bruker det selv :) ).

EDIT...
SVAR: Man må ha oppgradert kontoen sin ved bruk av WOTLK serial etter 13 november for å kunne dra til Northrend.

Det at tallents er resatt er en stor fordel synes jeg. Jeg hadde uansett måtta tatt en tur til treneren for å få tilgang til de nye 61-poeng egenskapene. Jeg har ikke fått spillt så mye selv enda siden jeg er midt i eksamens perioden, men har hort fra venner at karakteren har blitt mye kraftigere etter 3.0.2.

Kashmars bilde

Kashmar

TopDog: Da jeg fremdeles spillte WoW så klarte jeg å spille greit solo (ikke raiding) med en MacBook som var en generasjon eldre enn din (GMA950). Ikke fantastisk FPS, men fungerte greit. X3100 er mye bedre, og disse nye modellene som ble annonsert den 14. vil være HEFTIGE (selv uten GeForce 9600M GT). (Brukte aldri MacBook'en aktivt til WoW, bare når jeg ikke hadde tilgang til PC'en min.)

Skal si meg enig i at Blizzard er en av de bra spill-produsentene der ute. Er stor-fan av WC3 og gleder meg stort til SC2! Ga meg med WoW da vi hadde denga Illidan et par ganger, for da var spillegleden min totalt død.. Bare farming og raiding 24/7 for å kunne henge med, og når et spill blir jobben du betaler for å ha da er det ikke mye vits lenger.

BTW, jeg har ikke noe imot spill-nyheter på Mac1.no, men patch-nyheter for WoW synes jeg blir litt søkt (dekk gjerne lanseringen av utvidelsen, for all del!). Hvis KDN har lyst til å anmelde spill så ønsker jeg det velkommen.

AsbjørnH

Er da faktisk endel som bryr seg om WoW, og det er fint med en sånn artikkel for oss Mac brukere. Samtidig er det fint for enkelte at det er på norsk.

Hvorfor mener dere ikke at Mac1 skal skrive om det mest populære spillet for Mac? :)

invictus

Lurer på ytelsen på dette spillet med den nye macbooken

Stham

Også enig med matsi, ble bare sittende å glane på skjermen – og lurte på om jeg var kommet til feil side. Men det er vel også Mac-brukere som er interessert i slikt, og da er det vel greit – men håper det blir lenge mellom hver gang det dukker opp artikler omkring spill. Det er da så utrolig mye annet som det kan skrives om.

KDNs bilde

KDN

Stham: Det er bare å sette igang å skrive :)

Planen var ikke akkurat å skrive spill anmeldelser(de finnes det tusen av fra før), men litt rundt hvert enkelt spill med eventuelt en lenke til http://www.gamerankings.com

Det startet kansje litt rart med en patch nyhet, men det er nye patcher som dette som får over 10 millioner mennesker til å fortsette å spille wow. Jeg skal ikke sende inn en ny post for hver 0.0.x patch men denne følte jeg var verdig en egen sak, så får det være opp til admins og moderatorer å luke bort det som ikke er godt nok.

2rri

@KDN: Må ærlig innrømme at jeg tenkte 'hva i....?' når jeg så artikkelen, men som tidligere nevnt er jo Blizzard fast på at spillene deres skal komme til mac og pc samtidig, og jeg er vel ikke den eneste som bruker macen min til litt spill i ny og ne så syns dette var positivt. Til tross for at jeg ikke spiller WoW selv!
Gleder meg som en snørrunge på juleaften til Starcraft II kommer! =D

 • Skriv ut artikkel
 • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai