De nye MacBookene dissekeres

MacBook dissekert

Lurer du på hvordan de nye MacBookene ser ut på innsiden? Maskinene ser naturligvis veldig like ut både på utsiden og innsiden, da de nå produseres på samme måte. Både MacBook og MacBook Pro er nå dissekert, og endelig har vi fått bekreftet at det er like enkelt å bytte harddisk i begge modeller. iFixit tar fra hverandre MacBook, og har i tillegg til å ta fra hverandre MacBook Pro, sammenlignet den med den gamle modellen.

Som man kan se, er harddisken i begge modeller lett tilgjengelig.

Kudos to Apple for making this easy. Keeping repair costs down is probably the most environmentally friendly thing Apple has done with this machine.

MacBook HDD

iFixit var meget imponert over kvaliteten på den nye MacBook Pro, og ikke minst glad for hvor enkelt det var å ta den fra hverandre.

Wow! What an incredible machine. We are very impressed by the ease with which the new MacBook Pro came apart. This machine should be a joy to work on.

admins bilde

admin

Dette er imponerende bra :) Gleder meg til å se den "live"

eelays bilde

eelay

Meget bra saker!

Eneste ulemen jeg ser med det nye casedesignet er at det kan se ut som en nå ikke kan oppgradere ram selv uten å bryte med garantien. Bunnplata må jo av for å komme til rambrikkene nå.

Men fremgangsmåten er beskrevet i manualen til de nye macbookene, så da kan det være lov likevell. - Let's hope!

åttitre

Her kan dere se hvordan den lages.
http://news.softpedia.com/news/The-New-MacBook-How-It-039-s-Made-Video-95768.shtml

Tonedefeats bilde

Tonedefeat

RAMen kan skiftast like enkelt som harddisken. Dei eine "luka" ligg bak harddisken, så du må ta den ut, og den andre bak batteriet.

Baddas

Tonedefeat, sjekk bildene før du uttaler deg. Det du hevder gjelder de gamle macbookene, eller egentlig ikke. På de er det nok å ta ut batteri:-)
Begge rambrikkene ligger over hverandre og innenfor batteriet, men etter det jeg ser er det ingen luke inn til brikkene.
Ergo: på nye macbook og macbook pro må bunnplata av når rammen skal skiftes.

Wackhys bilde

Wackhy

Det står beskrevet i manualen som følger med maskinen hvordan man bytter ram, så da bryter du nok ikke garantien ved å gjøre dette...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai