Gutenprint gjør det lettere å skrive ut

Gutenprint gjør det lettere å printeSliter du med å skrive ut til spesifikke skrivere med din Mac? Har du trålet leverandørens nettside for gode Mac-drivere til ingen nytte? Kanskje kan prosjektet Gutenprint (tidligere GIMP-print) hjelpe deg. Gutenprint tilbyr alternative skriverdrivere for en rekke skrivere, både skrivere som allerede har offisielle Mac-drivere og de som ikke har. Sliter du med å skrive ut kan kanskje Gutenprint løse problemet.

Ikke alle skriverprodusenter er like flinke til å utvikle drivere til Mac og noen gidder rett å slett ikke å gjøre jobben i det hele tatt. Sitter du med en eldre skriver, kan det ofte være problematisk å få skrevet ut - uansett om drivere eksisterer eller ikke. Prosjektet Gutenprint har derfor oppstått som et åpen kildekode-prosjekt hvor nye og alternative skriverdrivere utvikles. Gutenprint tilbyr drivere til skrivere fra Canon, Epson, Lexmark, Sony og Olympus.

Gutenprint kan lastes ned kostnadsfritt fra Sourceforge.net.

Via Mediamac

djhalleus bilde

djhalleu

Det var en flott nyhet! Du verden. Eg husker eg hadde problem med drivere med min gamle iMac G5 på jobben.

batten

Å dette var en kjempe nyhet, men jeg kan ikke se at denne støtter printeren min lexmark x2480... Var heller få lexmark printere på denne listen. Noen som vet om det er alternativer for å skrive ut på denne?

djxfades bilde

djxfade

Batten:
Prøv å bruk driver som er beregnet for en ganske lik modell, f.eks om du har "X1286b", prøv driver for "X1285", sannsynligheten for at det vil fungere er ganske stor

//X-Fade

NoMoreWinShit

Hei
Noen som vet hvordan jeg får en HP Color Laserjet 1600 til å virke på MAC os X - 10.5 ? Finner ikke driver....

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai