Apple: Ingen nye Macer i 2008

Ny Mac mini på vei?Har du ventet på en oppgradering av iMac eller Mac mini, må du belage deg på å vente en stund til. Apple kunngjorde i går at de ikke kommer med noen flere nye datamaskiner i 2008. Ryktene om ny iMac eller Mac mini på denne siden av jul har med andre ord blitt knust. Eventuelle nye maskiner blir dermed mest sannsynlig lansert under Apples årlige Macworld messe i januar 2009.

Det var i går at Bill Evans, en talsmann for Apple kunngjorde at Apples produktsortiment er komplett foran den viktige julehandelen. Apple vil ikke oppdatere iMac eller Mac mini før jul selv om det er lang tid siden begge modellene ble oppdatert. Det har lenge vært ryktet at Apple planlegger med å fase ut Mac mini, men det har fortsatt ikke kommet noen offisielle uttalelser fra Apple.

Siden verken iMac eller Mac mini vil bli oppdatert i år, må vi forvente at disse produktene vil se en oppdatering under Macworld messen i januar 2009 eller rett etter. Det er også forventet at Apple vil introdusere iLife 09 under Macworld messen i januar.

Billhater

Hva med iPoder da?

ccjensen

Apple lanserte nye iPoder nettopp, så jeg tviler på at de kommer med noe nytt igjen før ut på nyåret.

Ingen nye Macer i 2008
Pirk: Det kom da nye Mac laptop'er, så den setningen stemmer vel ikke helt...

kludvik

De oppgraderte og satte ned prisen på iMac i år. Det er da noe det.

Siggii

De mener vel at det ikke vil bli noen oppdateringer fra nå og ut 2008 da. Dette var jo ikke noe Apple uttalte seg om i 2007.

Jeg hadde for min del ikke regnet med noen oppdateringer før januar. Da tipper jeg oppgradert Mac Pro og iMac og nyMac Mini. Dessuten håper jeg at de nåværende Cinema Display blir oppdatert.

Kanskje det kommer små maskinvareoppgraderinger nå i november i sammenheng med release av LED-display?

dngs bilde

dng

Passer fint, kommer mest sannsynlig til å anskaffe meg en iMac som stasjonær hjemme rett før sommeren:)

eriktms bilde

eriktm

Jaja, blir nok ingen stasjonær mac før sommeren på meg heller :P

PS: Burde vært "Ingen flere Macer i 2008"

apple boy

Jeg vil ikke si at det er så LAAANG tid siden den siste imacen ble lansert, kansje rundt et år, macbooken var der i omtrent 2,5 år. (noen oppgraderinger her og der, men det har det vert med imacen også...)

Mac Mini derimot har vert her leeeenge uten oppgradering.

chridal

Apple Boy: Er du gal? "MacBook'en var der i omtrent 5 år..". Vær venlig og sjekk ressursene dine før du brøler ut slike påstander. MacBook'en kom nemlig i 2006!! Som er to år siden, og ikke fem! Jeg brukte nå iBook ifra 2004-2006.

Simplicity is beauty | dalsvaag.net

andyman

Mac Mini kommer ikke med det første, de har nemlig tenkt å lage den så glossy at den kan henges på veggen og brukes til speil. Dette er selvsagt for å kompensere for det selvsentriske følelsestapet man oppnår ved å kjøpe noe annet enn de nye laptopene til Apple, eller den nye Cinema Displayen.

Du

Yess! Da har jeg fortsatt verdens beste iMac en god stund til! :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai