Humor: Stephen Colbert diskuterer Apples homostøtte

I disse valgkampdagene har politikk blitt diskutert på omtrent alle TV-programmer og nettforum verden over. Ikke engang Apple-fans har blitt skånet fra politikken etter at Apple (og Google) donerte $100 000 til kampen mot et lovforslag i California som forbyr homoseksuelle å gifte seg. Temaet har vært diskutert ut og inn amerikansk IT-presse, men heldigvis for oss nordmenn har humoristen Stephen Colbert nå også blandet seg inn i Apples homostøtte. Dette er ironi, sarkasme og politik i en herlig blanding.

Kopierer Apples Get-A-Mac

Pengene Apple og Google har donert til denne saken har tydeligvis blitt godt brukt. Organisasjoner som prøver å kjempe mot denne lovgivningen har nemlig laget reklamekampanjer for homoseksuelt ekteskap som har veldig mange likheter med Apples egne Get-A-Mac-kampanjer.

Via Macfeber og MacDailyNews

SeaLions bilde

SeaLion

Aha, NÅ forstår jeg det!
En av mine utenlandske facebookvenner har i et par uker skrevet "No on 8" på profilen sin, en helt kryptisk melding for meg fra Norge. Og så finner jeg sannelig svaret på gåten her på Mac1.no i dag. Fabelaktig!
Jeg takker! :)

Dozerbabar

Knallbra reklamer :) Får håpe de tar til vettet der nede.

Rett mann vant i hvertfall valget i natt!

// Dozerbabar //

www.molotow.no

SeaLions bilde

SeaLion

Det ser ut som Prop 8 blir vedtatt, opptellingen av stemmene er ikke helt klar enda. Lignende lovforslag mot homoekteskap har blitt vedtatt også i andre USA-stater i dette valget:
http://edition.cnn.com/ELECTION/2008/results/ballot.measures/

MacThaver

Ser ikke ut som det hjalp gitt. 52% mot med 91% av stemmene talt opp. Jaja, vi kan ikke bare ha fremskritt her i livet heller. Bedre lykke neste gang!

segrov

Den Apple-spoof-reklamen fungerer utrolig dårlig. Den typen lett nedlatende reklamen overbeviser ikke noen i vippeposisjon, snarere tvert i mot.

Colbert derimot gjør en god jobb i å overbevise.

Lokehues bilde

Lokehue

He-he, disse var jo nesten bedre enn Apples egne... :-D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai