Mac minien er ikke død

Ny Mac mini på vei?Ryktene om en nært forestående død for Apples populære Mac mini har gjort mange Mac mini-fans nervøse. Noen har til og med kontaktet Apple for å forhøre seg om den populære maskinens fremtid. Svaret var klinkende klart, ha tåldmodighet - Mac minien er ikke død!

Ifølge ryktenettstedet AppleInsider skal en av Apples Mac mini-kunder ha sendt en e-post til Bob Mansfield, Apples sjef for maskinvare for å forhøre seg om maskinens fremtid. Mansfield svarte ikke på e-posten, men en av hans assistenter ringte raskt opp personen som sendte e-posten.

ny Mac mini
Illustrasjonsfoto

Ifølge AppleInsider ser Apple verdien av Mac mini-produktet og alle som venter på en ny Mac mini må ha tålmodighet. En ny Mac mini i 2008 blir det nok ikke, ettersom Apple nå har uttalt at de ikke lanserer flere nye maskiner i år. Hvis Apple har en ny og oppdatert Mac mini under utvikling, kan det være sannsynlig at vi får se en ny maskin under Macworld Expo i januar.

comvik

Blir spennende å se hva de presser inn.

Jeg foreslår at Steveo slutter å sutre om "pose med smerte" og kommer med Blue Ray til folket!

Tross prisen på en mini er dette den mest overlegne mediasenterløsning etter min mening.

bambinis bilde

bambini

Håper at prisen ikke skyter i været slik den gjorde for de bærbare sist!

Da begynner det virkelig å ligne på Apples mislykkede prisstrategi fra begynnelsen av 90-tallet. Grøss og gru :p

buitre

Dette kan bli spennende. Personlig håper jeg på en Mac Mini produktlinje( Mac Mini og Macbook Mini). Sistnevnte ville blitt aktuell for min del.

Når det gjelder priser, så har ikke prisene i USA endret seg, men når dollaren går opp, så vil prisene gå opp, men kun etter oppgraderinger, så jeg rener med prisøkning( til samme nivå som for 1 1/2 år siden) ved de neste oppgraderingene.

Ikke at jeg bryr meg alt for mye om de norske prisene, siden jeg kjøper som regel i USA uansett( reiser til familie i California 2 ggr i året).

kj

Jeg håper den kommer i en nett liten aluminiumboks (Nå som de skal være så miljøvennlige og i tillegg "har teknologien".)

Bare håper spesifikasjonene er på et anstendig nivå denne gangen. Spesielt også siden grafikken har vært det "svake elementet."

Men IKKE rør firewire Steve !!! Keep it!

Den stasjonære Pro modellen har jeg ikke prøvd enda. Hvet den er fantastisk.

Men det er også Mac mini. Aldri hatt en bedre pc i liten og rå leker forpakning før.
Så stille og deilig. I en eventuel aluminium utgave blir den perfekt som mediasenter i tillegg til å være en god pc som tar liten plass og er nærmest lydløs. Betaler glatt ekstra det aluminiumen koster ekstra bare spesififikasjonene ellers kommer på et fornuftig nivå.

Det at folk tydeligvis fremdeles kjøper den så lenge etter en oppgradering sier sitt!

Kludrik

Jeg har i mange år ment at de bør komme med en 10 tommer. Suksessen til Acer 8,9tommer viser at det er på tide med en "CampusBook". Se også mitt forslag til hvordan den bør se ut på:
http://brandmaker.no/?id=269&title=10-inch-mac

Det viktigste er at en øker skjermen og tataturet til å gå helt ut til kanten.

Roberths bilde

Roberth

Håper de satser på en litt kraftigere mac mini og en svakere slik som de eksisterende modellene.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai