Bytt til Mac lettere med Belkin

Bytt til Mac lettere med BelkinEtter introduksjonen av Windows Vista og iPhone har Apple sett en kraftig vekst i antallet Windows-brukere som nå kaster sin gamle PC ut av vinduet og skaffer seg en Mac. Overgangen kan for mange være en utfordring (selv med Mac1s switch-guide) og det å flytte alle dine filer fra PCen over til Macen er ikke alltid like lett. Nå lanserer utstyrsprodusenten Belkin et produkt som skal gjøre livet lettere for alle som planlegger å bytte til Mac.

Belkins Switch-to-Mac USB Cable er rett og slett en spesialutviklet USB-kable med programvare som gjør byttet fra PC til Mac veldig enkelt. Switch-to-Mac inkluderer en migreringsassistent som minner om den Apple tilbyr i Mac OS X, men Belkin sin assistent er laget spesielt for Windows brukere som vil flytte til Mac.

Bytt til Mac lettere med Belkin

Programvaren flytter dine filer og innstillinger fra din Windows PC over til Mac OS X. USB-kabelen støtter USB 2.0 slik at overføringen fra PC til Mac skal gå raskt og du kan bruke Belkins Switch-to-Mac på både Windows XP og Windows Vista. Prisen er $49 og produktet blir tilgjengelig i Europa rett over nyttår.

Les mer hos Belkin

bvborges bilde

bvborge

Personlig er jeg skeptisk til dette. Ser for meg at man får med seg masse crap fra Windows i denne prosessen.

Men selvfølgelig for noen med mindre IT-kompetanse er dette sikkert et kjekt produkt.

admins bilde

admin

Et slikt produkt må jo være beviset på at mange PC-brukere switcher. Smart for folk uten større IT-kunnskap. Selv ville jeg nok gjort det ganske så manuelt :)

sebastiaen

"Programvaren flytter dine filer og innstillinger"
Hmm, merkelig at man kan ville ha det samme instillingene på en Windows PC som på en Mac, alt fungerer jo på en anen måte. Synes det her var litt rart ihvertfall.

www.RideYourLife.net

Peacock8

Det er vel snakk om div filer, bokmerker, kontakter osv.:)

Sollo

Hmmm. Hvordan er det når man skal flytte filer over fra pc til mac da? Har en ekstern harddisk med masse musikk, filmer osv med NFTS format som jeg skulle hatt over. Hvordan gjør jeg dette?

åttitre

Sollo, om du tar et google søk så finner du informasjon der!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai