Hold styr på dine sosiale nettverk

EventboxEr du på Twitter, Facebook, Pownce, Digg og Flickr? Lei av å holde styr over alle dine sosiale-kontoer og venner i nettleseren? I så fall er programmet Eventbox virkelig et program å ta en ekstra titt på. Eventbox ($15) holder nemlig styr på alle dine sosiale nettverk rett på skrivebordet i din Mac, enklere kan det nesten ikke bli.

Eventbox er et program utviklet av The Cosmic Machine som har som mål å organisere og holde styr på alle de sosiale nettverk du deltar i på nettet. Tjenester som Twitter, Facebook Digg, Pownce og Flickr blir stadig mer populære og det å holde deg kontinuerlig oppdatert på hva andre, dine venner og fremmede sier og gjør i disse nettverkene kan være en stor utfordring.

Eventbox

Heldigvis har noen smarte hoder satt sammen programmet Eventbox. I Eventbox, som foreløpig er i beta, konfigurerer du og logger inn i alle de nettverkene du benytter og deretter vil du motta en konstant strøm av oppdateringer rett i programmet. Programmet støtter Growl (som gir deg en liten påminnelse hver gang noe oppdateres) og har også en fiks systemmeny som kontinuerlig oppdateres.

Støttede nettverk

  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Pownce
  • Reddit
  • Flickr

Utviklerene lover raske og hyppige oppdateringer og flere sosialenettverk med gode APIer vil bli inkludert i programvaren i fremtiden. Du kan lese mer om programvaren og laste ned en demo hos The Cosmic Machine. Husk å følg i1 på Twitter for kontinuerlig oppdatering.

serbONEs bilde

serbONE

To be, or not to be? ...or is it?

jpsalvesen

Flock gjør jo alt dette, på de tre store plattformene, helt gratis. Det er en nettleser med samme rendering-motor som firefox, og den har innebygget støtte for de store sosiale nettverkene. Verdt å prøve!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai