Bjarni Akason vil kjøpe tilbake Humac

Humac med WWDC-eventDen tidligere eier av Humac, Bjarni Akason, planlegger nå å kjøpe seg inn igjen i skandinavias største Mac-kjede. Office Line ble i fjor kjøpt opp av det Islandske selskapet Baugur Group/Öflund Ehf og skiftet navn til Humac. Nå kan det se ut som den tidligere eieren er på vei inn igjen og planlegger et stort oppkjøp.

Ifølge danske Mediamac skal Bjarni Akason ha uttalt at han er i ferd med å kjøpe Humac fra de nåværende eierene. Skulle handelen bli gjennomført, vil den omfatte totalt 19 Humac-butikker fordelt på Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Humac har sålangt ikke ønsket å kommentere saken utover den danske administrerende direktør Sten Mortensens uttalelser om igangsettelse av prosesser for å fremtidssikre Humac.

Alle Islandske selskapers økonomi, inkludert Humac, har vært under lupen etter finanskrisen som har rammet Island hardt. Et slikt oppkjøp som dette kan være forårsaket av den akutte krisen som har rammet verden og Island spesielt. Humac er Skandinavias største Apple/Mac-forhandler med over 19 butikker.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai