Flere selskaper dropper Expo

På torsdag rapporterte vi på Kreativ1 at Adobe sier opp 600 mann og dropper sin utstilling på Macworld Expo i januar. Årsaken er den pågående finanskrisen og sviktene resultater. Nå kan Apple Insider melde at det er flere selskaper enn Adobe som også trekker seg fra Macworld Expo. Blant selskapene finner vi Google, Belkin og Seagate. Går vi mot en mager Expo?

Macworld Expo i januar er normalt den største hendelsen i året for Mac-entusiaster verden over. Steve Jobs holder åpningstalen, og det lanseres normalt en rekke produkter fra både Apple og andre produsenter i Mac-verdenen. I år kan det derimot se ut til å bli en mager Expo etter som flere store aktører nå har trukket seg.

Adobe, Google, Seagate, Creative og Belkin er noen av de store navnene vi ikke får se på Expo, og årsaken skal utelukkende være kostnadskutt. Finanskrisen har gjort solide innhogg i de finansielle resultatene til mange selskaper og kutting av utgifter gjøres nå over lav sko.

Det er ikke bare selskaper som trekker seg, også antallet solgte billetter til Expoen i 2009 har sunket med hele 20%, et relativt dramatisk tall tatt i betraktning av Expoen har hatt en stor vekst hvert eneste år de siste 5 årene.

MortenW

Så lenge keynoten fra Apple er bra, er det nok for meg =)

Arild Holtet

Enig med MortenW.

Apple får vist sitt, og sine eventuelle nyheter. Det holder for oss brukere av Mac.

Håper Apple nå tenker litt mer data, og mindre iPhone og iTunes. Er skuffet over Apple sin litt mindre interresse, for sine datamaskiner de siste 1,5 åra. Har vært alt for mye blest om iPhone og iTunes. Datamaskinene og OS X burde stå i fokus.

Arild.H

Jan Egil

Tidligere i år kom det jo nye iMacer. For et par måneder siden lanserte de ny MacBook (Pro) sammen med ny Cinema Display. Det er vel sikkert ikke så altfor lenge til vi får se Snow Leopard heller.

Vet ikke om jeg vil kalle dette lite fokus på datamaskiner eller ikke jeg.

jafja

Håper på ny iLife jeg, noen som har hørt noen rykter?

oddiZs bilde

oddiZ

håper at iPhone blir billigere, og ny Apple TV

jaskat

Det er kjedelig at dem ikke møter opp:(

pleier å være spennendes og se ka de forskellige selskapene har å tilby:)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai