Apple Store utvider i Europa

Apple utvider til Europa

Mye av Apples suksess de siste årene kan sannsynligvis tilskrives god markedsføring, populære produkter og Apples butikkkonsept. I løpet av de siste årene har det blitt åpnet over 200 Apple-butikker veren over og dette har utvilsom bidratt til økt salg og økt kjennskap til Apples-produkter. De fleste av disse butikkene ligger i USA, men den siste tiden har Apple begynt sin satsning i Europa. I går åpnet Apple sin første butikk i Tyskland, nærmere bestemt München.

Åpningen av butikken i München er Apples første butikk i Tyskland og en av få Apple-butikker utenfor USA og England. I tillegg til butikken som nå har åpnet i Tyskland, har Apple også en butikk i Sveits og Italia. Åpningen i München var svært populær og tusenvis av mennesker hadde møtt opp for å overvære åpningen.

Antallet mennesker som trosset kulden og møtte opp utenfor Apples nye butikk i Rosenstraße 1 kan ikke sies å være noe annet enn imponerende eller ufattelig, alt etter som hvordan man måler. For noen av de som møtte opp hadde det helt sikkert ikke vært en dum ide å få med seg forrige ukes Simpsons episode hvor fasinasjonen av Apple Store tas opp.

Rykter har lenge hevdet at Apple planlegger å etablere butikker i alle Europeiske land og først ut er de landene med svake forhandlere. I skandinavia har Apple enda til gode å åpne noen offisielle Apple-butikker, men de siste to årene har både Eplehuset og Humac etablert seg i alle de største byene i Norge. Disse butikkene er ikke offisielle Apple-butikker, men offisielle Apple-forhandlere. Forskjellen er ikke store, men Apple-butikker tilbyr som regel ytterligere tjenester som for eksempel Genius Bar. Apples utvidelse av sitt butikkkonsept kan bety at en offisiell Apple Store snart blir å finne skandinavia og kanskje blir årets aprilsnarr virkelighet tidligere enn forventet.

herm

Håper det kommer Apple butikk i Oslo :)

jurgemaister

Har vi ikke nok med de 5 dedikerte butikkene fra Eplehuset og humac?

Atlepatle

Noen som har piling på hva som er oppi de mystiske hvite eskene som ofte deles ut ved slike annledninger?

Zoots bilde

Zoot

Hvis det kommer en Apple butikk i Skandinavia så er jeg nesten sikker på at Stockholm er nr. 1 på lista.

nasty0nes bilde

nasty0ne

herregud så retardert (videoen) hva er greia, en butikk med kjedelig ikea bord. Vi har vel humac og epplehuset - what’s the difference. vært i apple store og ser ikke helt greia.

bushys bilde

bushy

Tror de hvite eskene inneholder en Apple t-skjorte. Lurer fælt på hvordan de ser ut... Det burde vært "I  shop" :)

tierra-manzana

Du kan kjøpe en på Ebay : http://i1.no/06ss/

John Eivind

Oj, for en entusiastisk gjeng. Hva skjedde med Think Different? Skulle ønske disse folka jobbet i den nye Zune-Store, sammen med Ballmer... «Developers develeopers developers!»

zelcom

Hah, blir helt skremt jeg! Jysla Genius-folka løp rundt som superstars osv.. hah.!

eslah86

Hva med disse shop´n shop løsningene som finnes rundt omkring? Observert på diverse Elkjøpbutikker? med bar og hele pakken

W3p

Jeg håper det kommer AppleStore på Nøtterøy.

PowerBook

Håper virkelig de åpner en Apple Store i Oslo etterhvert også...
Great nok at Eplehuset og Humac har butikker, men de er helt klart ikke av samme klasse som Apple sine butikker. Hverken i størrelse, utvalg, kunnskap, ...

lasttodie73

Håper det virkelig kommer Apple store til Norge,er drit lei av å gå inn på butikker med pc'r så langt øye kan se. GOD BLESS APPLE :)
Er det forresten noen som har hørt om vi kan få gleden av å kjøpe tv serier og filmer på itunes i norge snart?

pushits bilde

pushit

Ja, ved siden av Kiwi og Statoil

Stingby1s bilde

Stingby1

Haha Pushit og W3p! :P Det hadde vært noe det. Da hadde jeg fått tilfredstilt mitt behov:P

andre_brenni

Det var bra! Gleder meg...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai