Microsoft oppdaterer Office

Microsoft oppdaterer OfficeMicrosoft sendte i går ut to viktige oppdateringer til Office 2004 og 2008. Begge oppdateringene tetter en rekke sikkerhetshull samt forbedrer ytelsen og stabiliteten i alle programmene. Microsoft slapp også en oppdatering til Open XML File Format Converter, et program som konverterer Office 2004 dokumenter til det nye Open XML-formatet til Microsoft. Alle oppdateringene kan lastes ned gratis fra Microsoft Mactopia-nettsider.

Ove

Jeg venter til Office-oppdateringene kommer i Microsoft AutoUpdate. De er ikke der ennå. I motsetning til Apple, hvor oppdateringer gjerne kommer samtidig i Programvareoppdatering i Eple-menyen som de er tilgjengelige som separat nedlasting, så klarer ikke Microsoft å være synkron her heller.

releazme

Håper (nok en gang) på at denne oppdateringen vil gjøre Word til et brukbart program; jeg har dog mine tvil.

-I wonder what atheists say when they come-

Dykkeren

Ser det kommer ny update. På den forrige fikk jeg følgende melding:

"Du kan ikke installere Office 2008 12.1.4 Update på dette volumet. Finner ingen programvareversjon på dette volumet som er nødvendig for å installere denne oppdateringen."

Ser at samme spørmål er stil tidligere men ingen svar.

NB! Office 2008 er kjøpt og betalt (studenversjon)

Ove

Oppdatering for Microsoft Office 2008 kom ikke i Microsoft AutoUpdate før fredag 12/11-08. Dagen etter dukket 2004-oppdateringen opp. Sløvt, Microsoft!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai