Ny kontorprogramvare til Mac

Det kommer stadig flere alternativer til Microsoft Office ut på markedet, og med programvarepakker som OpenOffice, NeoOffice og iWork skulle man tro at Microsofts Office for Mac hadde nok å slåss mot. Nå kommer enda en konkurrent i et nytt gratisalternativ som heter PlusOffice.

Siden OpenOffice 3 ble lansert med Aqua-grensesnitt, har konkurransen mellom Microsoft Office, OpenOffice, NeoOffice, iWork, Google Docs, StarOffice og KOffice bare hardnet til. OpenOffice-prosjektet har vært sentralt i utviklingen av alternativer til Microsoft Office på Mac og den populære NeoOffice-pakken baserer seg utelukkende på OpenOffice.

ProOffice

Det er OpenZone som har bygget sin egen programvarepakke basert på OpenOffice. De kaller det PlusOffice, og kommer til å inneholde de samme programmene som den populære søsterpakken.Foreløpig er det uklart hva som vil skille disse to pakkene, men PlusOffice tilbyr i motsetning til OpenOffice også kundestøtte og teknisk support til sine kunder.

PlusOffice vil komme i en Suite-versjon med teknisk support og medfølgende maler, clipart og bakgrunner. Dette til en pris på 35 dollar.

PlusOffice til Mac OS X forventes å komme i begynnelsen av 2009.

Via MacWorld

AndreasP

Jeg liker spesielt det at de skal komme med en iPhone-utgave i 2009:D blir godt å kunne ha et skikkelig «office-program» på telefonen!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai