Apple med skjulte plakater

Apple med skjulte plakater

Macworld Expo 2009 nærmer seg og selv om Steve Jobs ikke deltar på Apples siste Macworld Expo, så har Apple tydeligvis noen hemligheter å vise oss uansett. Som vanlig har det nemlig dukket opp bilder fra forberedelsene til Macworld Expo og Apple har skjult plakater som mest sannsynlig presenterer nyhetene som introduseres under årets messe.

Det er nettstedet Apple Insider som har fått tak i bildene fra innsiden av Moscone Center i San Francisco hvor Phil Schiller skal holde årets keynote i stedet for Steve Jobs den 6. januar. Dette er den siste Expoen Apple vil delta på.

Bildene viser en rekke store Apple-plakater som er dekket til for å skjule hva som står på dem. Apple gjør dette for å ikke avsløre hva som skal lanseres under åpningstalen og for å holde spenningen oppe helt til siste slutt. Det er forventet at Apple vil lansere en ny oppdatert Mac mini og iMac samt vise fram Snow Leopard og gi oss mer informasjon om når vi kan forvente oss denne oppdateringen av Mac OS X. I tillegg svirrer det selvsagt også en rekke rykter omkring alt fra iPhone nano til tablet Macs.

Vi gir deg som vanlig full dekning her på Mac1 den 6. januar.

Ttigers bilde

Ttiger

Andre bilder her:
http://gizmodo.com/5122647/spy-photos-of-apples-macworld-2009-booth

aajon

Blir det vist film slik som de andre har gjort på denne keynoten eller?

jonerik

På bildene fra gizmodo er det jo noe feil da, MacWorld 2010? Har vi plutselig hoppa over et år?

Ttigers bilde

Ttiger

Det står jo bare at man kan komme tilbalke til neste år for ny messe da, 2010.

jaskat

eneste jeg klarer og se for meg e at dem skal oppdatere iLife programwaren, informere mere om neste OS og oppdatere sjermene med mini port..

+ oppdatere Mac mini e oxo på tide..

dem burde kansje oxo testet ut kordan market hadde reagert på Mac Pro lite(en som er litt mindre en mac pro.. den er diger..)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai