Toast Titanium 10 lansert

Roxio Toast Titanium 10 lansertSkal du bedrive CD/DVD-brenning på Mac kan du nesten ikke komme utenom klassikeren Toast. Programmet har skiftet eier like mange ganger som andre skifter bukser, men Sonic Solutions Roxio har nå lansert Toast Titanium og Toast Titanium Pri i versjon 10. Oppdateringen bringer en rekke nye funksjoner ombord og programmene er fortsatt blant den mest avanserte brenneprogramvaren på Mac.

Toast har en svært lang historie på Mac-plattformen og garvede Mac-brukere husker programvaren helt tilbake til de glade dager med Mac OS 7. Siden den gang har Toast skiftet eiere flere ganger, men nå er det selskapet Sonic Solutions som eier Roxio som eier Toast.

Eierskifte har ikke stoppet utviklingen av programvaren som nå foreligger i versjon 10. Toast Titanium og Toast Titanium Pro versjon 10 byr på en rekke nye funksjoner og programvaren deles for første gang i to versjoner. Toast Titanium 10 er rettet mot brukere som er aktive iLife-brukere og jobber med musikk, bilder og video . Toast Titanium tilbyr tett integrasjon mot Apples iLife-programvarepakke. Toast Titanium Pro 10 er derimot rettet mot profesjonelle brukere og tilbyr blant annet støtte for arkivering av AVCHD og brenning av Blu-ray-plater.

For å benytte Toast Titanium 10 trenger du en Intel eller PowerPC-basert Mac med Mac OS X 10.5. Programvaren koster $99 og kan lastes ned fra Roxio sine nettsider.

Les mer om Toast Titanium 10 hos Roxio.

Torgrimacs bilde

Torgrimac

Jeg har 7, og er storfornøyd. Liker i hvertfall ikke iDVD, men en ting skal den ha, den har finere menyer enn Toast. Men som sagt, Toast ruler..

joanas

Jeg har store problemer med å få brent DVD fra iMovie/iDVD. Kan Toast gjøre det samme, dvs brenne DVD av film laget i iMovie ?

JakobVs bilde

JakobV

Du kan lagre filmen/DVD'en som en VIDEO_TS og AUDIO_TS filer, og dette kan Toast brenne.

mreitans bilde

mreitan

Ja, du kan brenne iMovie filer til dvd, direkte i Toast. Da slipper du unna den trege konverteringsjobben i iMovie, og vil du lage dvd uten meny er det også null problem med Toast, noe som ikke går i iDVD

jaskat

skal fære og shoppe:)

pengu83

bruker toast 9.0.4 og er storførrnøyd..
eneste minus er at den fjerner menyene på dvd om man fjerner xtramateriale, eller annet på dvd´en

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai