Steve Jobs snakker om helse

Steve Jobs dårligereSpekulasjonene rundt Steve Jobs helse har økt i omfang og mange har den senere tiden hevdet at Steve Jobs er alvorlig syk. Dette har fått Apples sjef til å ta bladet fra munnen og han har publisert et åpent brev til alle kunder, aksjonærer og entusiaster som er bekymret for hans helse. En hormonubalanse skal være roten til Steve Jobs sin sykdom og legene hevder han blir frisk.

Ifølge Steve har hans beslutning om å ikke delta på årets Macworld Expo og la Phil Schiller ta over keynoten satt i gang nye rykter omkring hans helsetilstand. Dette har gjort det nødvendig for Steve Jobs å komme med et åpent brev som går i detalj omkring problemene med hans helse.

Steve Jobs sier at han i 2008 har vært syk og hatt store problemer med vekttap. Problemene skal etter mange legebesøk endelig være avklart og er ifølge Jobs et problem relatert til hormonubalanse. Problemet har medført at kroppen ikke har kunnet ta opp de stoffene den trenger, noe som igjen har medført et stort vekttap. Jobs er nå under behandling og sier selv han regner med å være "frisk" nærmere vår.

Du kan lese hele brevet fra Steve Jobs hos Apple eller under.

Dear Apple Community,

For the first time in a decade, I’m getting to spend the holiday season with my family, rather than intensely preparing for a Macworld keynote.

Unfortunately, my decision to have Phil deliver the Macworld keynote set off another flurry of rumors about my health, with some even publishing stories of me on my deathbed.

I’ve decided to share something very personal with the Apple community so that we can all relax and enjoy the show tomorrow.

As many of you know, I have been losing weight throughout 2008. The reason has been a mystery to me and my doctors. A few weeks ago, I decided that getting to the root cause of this and reversing it needed to become my #1 priority.

Fortunately, after further testing, my doctors think they have found the cause—a hormone imbalance that has been “robbing” me of the proteins my body needs to be healthy. Sophisticated blood tests have confirmed this diagnosis.

The remedy for this nutritional problem is relatively simple and straightforward, and I’ve already begun treatment. But, just like I didn’t lose this much weight and body mass in a week or a month, my doctors expect it will take me until late this Spring to regain it. I will continue as Apple’s CEO during my recovery.

I have given more than my all to Apple for the past 11 years now. I will be the first one to step up and tell our Board of Directors if I can no longer continue to fulfill my duties as Apple’s CEO. I hope the Apple community will support me in my recovery and know that I will always put what is best for Apple first.

So now I’ve said more than I wanted to say, and all that I am going to say, about this.

Steve

apple boy

Det hørest jo greit ut : )

Ferie med familien er vell lov, etter (sannsynligvis) masse jobb.

GOD BEDRING!!! :D:D

iOles bilde

iOle

ok, så vet vi det.

quadra800s bilde

quadra800

Man kan ikke vente at noen skal gi liv og helse for arbeidet sitt. Sitt ned og slapp av, Steve! Det har du ærlig fortjent.
:)

Torsteinators bilde

Torsteinator

så bra :) har faktisk vært litt bekymret , men dette var jo gode nyheter

God Bedring

lasse hs bilde

lasse h

Godt å høre, fint at han deler det med oss, og ikke lar oss gå rundt å lure på hvem som skal ta over, hva som har skjedd med han, og hvem som skal styre fremtiden til Apple. Empati fra Steve!

svars bilde

svar

Selv om mange her inne (meg selv inkludert) mer eller mindre har Jobs som idol må vi ikke glemme at han også er ett menneske.
Jeg synes det er litt respektløst å spekulere i han sin helse for den minste ting.

Det er ett fint bilde dere har funnet han han :)

Kimmeham

Jøss - første gangen jeg leser en apple-nyhet først på lokalavisen, så på mac1.no. Miraklenes tid er ikke over.
Men det er flott at vi fikk avklart dette. Jeg vet ikke om jeg er særs spesiell, men etter alle disse keynotene blir man glad i fyren, han er da kul som pokker. Nesten som en helgepappa som har alt av de siste teknologiske nyvinningene sine i hus før alle andre.

kajac2

Det er ikke ofte at sjefen i et stort selskap går ut og forteller om personlige helseproblemer for å roe ned aksjonærene. Uansett, bra det ikke var noe alvorlig, og at han ikke skal pensjonere seg med det første. Jeg tror desverre at Jobs er eneste mannen som kan klare å styre et så spesiellt selskap som Apple. Begrunnelsen for dette er selvfølgelig at forrige gang Jobs sluttet i Apple, gikk Apple nesten under.

apple boy

Håper indelig at det ikke skjer!!!

Sånn som sist gang!!!!

fredarn

Flott at det ikke var noe enda mer alvorlig.
God bedring, Steve! :-)

svars bilde

svar

kajac2: Forskjellen mellom da og nå er at den gangen fikk han sparken.
Når tiden nå kommer, kan han selv velge sin etterfølger.

lasse hs bilde

lasse h

Det som også er en fordel nå er at folka som jobber hos Apple, og verden rundt vet at den strategien som Steve har, den fungerer som bare pokker, uansett om det til tider er kontroversielt, så er det suksess NESTEN hver gang. Jeg tror at om han skulle gi seg om et par år har han ført inn så sterke tradisjoner, normer og regler i Apple at ingen kommer til å klusse med det på lenge.

stranger

Jeg mener helt klart at han nå må skifte etternavn...

macrules

He he :)

SeaLions bilde

SeaLion

På hardware.no står det at Steve Jobs INNRØMMER skyld i den forferdelige forbrytelsen å være syk. Vel, det står ikke akkurat det da, men at han INNRØMMER sykdom. Er sykdom en tilstand man "innrømmer"?

gorjans bilde

gorjan

For et selskap som Apple, der aksjekursen avhenger av Jobs' helse må man si at en "innrømmelse" er passende. Man er ganske klar over at aksjekursen faller hver gang det er snakk om at Jobs er syk, og dermed blir hans sykdom mindre privat enn andres.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai