Siemens SL55 testet

InfoSync har testet den nye Siemens SL55, som av noen blir kalt smykketelefonen. Tre-bånds-telefonen Siemens SL55 med sin spesielle skyvemekanisme er en forfriskning i Siemens ellers trause design.
Siemens er kjent for å velge trygge og solide løsninger for innpakning av mobile egenskaper, men gjennom nye Siemens SL55 forsøker selskapet å endre litt på dette bildet. Tre-bånds-telefonen Siemens SL55 er nemlig utstyrt med en skyvemekanisme hvor den øverste delen av telefonen - utstyrt med 4096 fargers skjerm og navigasjons- og svar/legg på-knapper - skyves ut for å få tilgang til tastaturet.

Telefonen veier 79 gram, og måler omtrent 8.2 x 4.5 x 2.2 cm i "lukket" modus og 10.5 x 4.5 x 2.2 cm i "åpen" modus. Skyvemekanismen sørger med andre ord for en veldig kort telefon i "lukket" modus, og skyvemekanismen isolert sett har utvilsomt kommet for å bli. På denne spesifikke modellen mangler det dog noen millimeter med tomrom mellom øverste tastatur-rad og skjerm-delen i "åpen" modus, for at det skal bli helt komfortabelt å bruke tastaturet. Tastatur-knappene er heller ikke helt optimalt formet tatt i betraktning hvor tett de står, men dette byr ikke på problemer i små og korte operasjoner.

Hele testen kan du lese hos InfoSync

Kilde : Infosync Norge

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai