Apple deltar på CES i 2010?

CESI desember ble det kjent at Apple kuttet ut Macworld Expo og at årets Expo var den siste i Apples historie. Årsakene skal ha vært både det dårlige tidspunktet Macworld Expo blir arrangert på i forhold til Apples lanseringssykluser og at messen hadde mistet sin betydning. Allikevel har det ikke stoppet ryktene om at Apple nå planleger å delta på verdens største datamesse, Consumer Electronics Show i 2010. CES har typisk vært messen hvor Microsoft har dominert og nå skal Apple, ifølge Apple Insider, stjele showet.

De siste årene har CES-messen, som arrangeres i Las Vegas et par uker etter Macworld Expo, blitt stilt helt i skyggen av Apples presentasjoner under Macworld Expo i San Francisco. CES har normalt vært et show hvor resten av data og forbrukerelektronikkbransjen har vist fram sine nye produkter og Microsofts Steve Ballmers keynote har ofte vært høydepunktet under messene. De siste årene har Microsofts lanseringer som Zune, Vista og Surface blitt gjort under CES, men Apples introduksjon av produkter som iPhone har de siste årene overskygget hva enn som har blitt lansert under CES.

Ifølge AppleInsider planlegger Apple nå å delta på CES i 2010 for å virkelig stjele showet fra Apple sine konkurrenter, deriblant Microsoft. Apples introduksjon av iPod, iPhone, Apple TV og iTunes har flyttet firmaet fra å være et rent dataselskap til å bli et selskap som både tilbyr forbrukerelektronikk og datamaskiner og programvare. Apple skal ifølge Apple Insider ha et ønske om å delta på CES 2010 for også å kunne bli sammenlignet med sine største konkurrenter.

Skulle dette ryktet stemme er Apples forklaring om at messer har utspilt sin rolle og at Macworld Expo arrangeres på et dårlig tidspunkt ikke særlig troverdig. CES arrangeres nemlig også i januar - kun få uker etter Macworld Expo.

vegavnils bilde

vegavnil

Hadde vært konge med en ny januar keynote :D

Øivind B.J

Jeg tror det ville hvert bra hvis apple deltok på dette. Det vill jo føre til at litt flere mennesker enn apple-fanatikere så showet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai