Lego Batman og Rome Total War på vei til Mac

Spillselskapet Feral Interactive, som i det siste har utgitt Black & White 2 og Lego Indiana Jones til Mac, kunne under årets Macworld Expo vise fram enda flere spill til Mac. Denne gangen er det snakk om Lego Batman og Rome Total War (Gold Edition).

Feral Interactive har vært svært aktive siste halvdel av 2008 og lanserte en rekke porter av populære PC-spill til Mac. 2009 ser ikke ut til å bli et dårligere år for Feral og under årets Macworld Expo benyttet selskapet anledningen til å vise fram to av sine nyeste spill som snart finner veien til Mac.

Først ut er Lego Batman, et spill som på samme måte som Lego Indiana Jones, bruker Lego-figurer som hovedfigurer i spillet. Det hele høres en smule rart ut, men etter man har prøvd et av disse Lego-spillene så er det faktisk ganske så morro. Lego Indiana Jones har utvilsomt blitt en hit på Mac og alle andre plattformer spillet har blitt lansert på.

Rome: Total War Gold Edition

Rome: Total War har vært en veldig populær spillserie på PC og nå dukker et av spillene i denne serien opp til Mac. Spillet er et strategispill med fokus på både action og strategi alla Civilzation. I spillet er du tilbake i Romer-tiden hvor du styrer en av de store hærene til Romerriket.

Det vites ikke når spillene dukker opp i butikken, men det er antatt at spillene skal lanseres i Q1 2009 - altså innen slutten av mars.

Veons bilde

Veon

"Rome: Total War Gold Edition" ser ganske gøy ut, men grafikken ser veldig gammel ut.

CBlomviks bilde

CBlomvik

Litt rart å porte et spill fra 2004 når der kommer en etterfølger nå i mars som vil dominere strategisjangeren..

kajac2

jeg vil ha bilspill. Hadde Feral portet Trackmania hadde det vært fullstendig rått!

Du

Er det slik at det er begrensninger for hvilke spill det er _mulig_ å porte? Hvis det ikke er det, så hadde det vært fetere med noen litt mer attraktive spill.

iJespers bilde

iJesper

Hei. Noen som vet når Black and White 2 kommer til Mac på apple shoppen??

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai