Apple slipper nVidia-oppdatering

nvidiaApple slapp i går nVidia Graphics Update 2009 v1.0, en oppdatering til de nye MacBook, MacBook Pro og MacBook Air-maskinene samt maskiner med nVidia 7300GT og 9600M. Oppdateringen er tilgjengelig via Software Update eller Apple.com. Oppdateringen skal rette problemer med Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter og HD-avspilling på noen av nVidia sine GPUer.

En rekke brukere har klaget i Apple sitt supportforum på problemer ved bruk av de nye MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air-maskinen koblet opp mot skjermer fra Dell og andre leverandører.

Apple sier følgende om oppdateringen

This update improves cursor movement when using the Apple Mini DisplayPort to Dual-Link DVI adapter with the Mini DisplayPort enabled MacBook Air, MacBook and MacBook Pro.

It also improves playback of HD video running on systems with NVIDIA GeForce 7300 GT or GeForce 9600M graphics.

Simikk

Noen som vet om de har gjort/vil gjøre noe med "ripple-effekten" som oppstår når man scroller i safari, firefox, mail, photoshop, etc. når maskinen er på batteri?

Ny unibody macbook pro - den sliter med dette problemet.

http://www.appletell.com/apple/comment/ongoing-problems-with-macbook-pro-ripples/

Simikk

Har installert oppdateringen, og har foreløpig ikke hatt problemet med "ripple-effekten" sålangt. Så, muligens gode nyheter for oss med buggy scrolling ...

oisann

Håper denne oppdateringen løser problemene jeg har mellom MB Pro unibody og nye 24-inch displayet.. For skjermen har tulla MYE i det siste.. (Sitter med mac-en på fanget nå.. hmpf..)

Noen andre som har slitt med denne kombinasjonen?

Det har fungert utmerket i i flere uker. Men i går flippa den fullstendig.. Maskinen går ut av dvale, skjermen blinker og skrur seg av, hvor på maskinen sovner rett inn i dvale igjen.. Kjedelig :(

Mvh
Thomas

oisann

Bad link? Kommer ikke noen vei med den der, og programvareoppdateringen min finner ingen oppdateringer som har med dette emnet å gjøre.. (Help, please)

Mvh
Thomas

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai