Twitter-klienten Twitterific oppdatert

Twitterific oppdatertTwitter-klienten Twitterific har lenge vært den mest populære klienten på Mac, men med ingen oppdateringer på nesten et år er det en glede å se at programmet nå har fått en oppdatering. Twitterific 3.2 ble lansert på fredag og Iconfactory har lovet hyppigere oppdateringer til den populære klienten. Oppdateringen retter en rekke feil og introduserer et par nye funksjoner til glede for alle ivrige Twitter-brukere.

Twitter er den sosiale mikrobloggingstjenesten som har tatt Internett med storm i 2008. Mange millioner mennesker, og flere tusen i Norge, bruker Twitter til å dele kunnskap og informasjon om alt fra viktige til trivielle ting. i1-nettverket har også hevet seg på Twitter-bølgen og vi har en populær Twitter-konto hvor siste nytt fra i1-nettsidene og kommentarer publiseres.

Blant de nye funksjonene i Twitterific 3.2 finner du støtte for den sikrere HTTPS-protokollen fremfor kun HTTP som tidligere, en meny i dock-ikonet til programmet og en funksjon som automatisk markerer hvilke Twitter-innlegg du har lest og hvilke som er uleste.

Programmet er tilgjengelig i to versjon, en gratis med annonser og en uten annonser til $15. Programmet kan lastes ned fra Iconfactory

Alyces bilde

Alyce

Bruker den nye klienten DestroyTwitter som er fantastisk! Benytter Adobe AIR og er fantastisk!!! destroytoday.com (den er tilogmed gratis)

Bassas bilde

Bassa

"Twitterific 3.2 ble lansert i fredags" :D
Leif..

KDNs bilde

KDN

Bruker twirl pga. mulighet for flere kontoer. Ikke akkurat min favoritt klient.

pepperogsalt

Har dere lite å skrive om om dagen eller?
Får litt agurk-nytt deja-vu her ass..

Magnus_brand

Enig,, dette er jo latterlig,, finnes jo tusenvis av programmer som oppdateres hele tiden,, vi kna ikke ta ta mer eneste lille oppdatering..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai