Snart slutt for QuickTime Pro?

I den siste betaversjonen av Snow Leopard er alle antydninger til QuickTime Pro forsvunnet. Alle funksjonene er faktisk lagt rett inn i den vanlige QuickTime Player.

Macbrukere har i mange år funnet seg i å betale noen kroner ekstra for å kunne benytte seg av funksjonene som QuickTime Pro tilbyr. Men nå kan det se ut som at Apple omsider har gått vekk fra denne praksisen, og legger inn alle funksjoner rett inn i QuickTime Player for å unngå at vi går over til konkurrerende programmer.

QuickTimeDet er ikke lenge siden det først ble mulig å kunne se video i fullskjerm gjennom QuickTime Player uten å betale for Pro-utgaven av programmet. Av det man kan tolke av den nye betaversjonen av Snow Leopard, vil også alle redigeringsfunksjonene komme i gratisutgaven. Alle lenker og henvisninger til alt som har med QuickTime Pro er fjerner, melder Mac Rumors.

QuickTime X

Mye peker mot at forandringene er et ledd i arbeidet med utviklingen av QuickTime X. Med QuickTime X vil Snow Leopard ta i bruk medieteknologi som først ble brukt i OS X iPhone. Den neste versjonen av QuickTime vil bli nok en avansert plattform som tar medie- og Internett-standarder ett steg videre.

QuickTime X har vil ha optimalisert støtte for moderne kodeker, og mer effektiv avspilling av medier. Dette gjør QuickTime X til den perfekte plattformen for alle programmer som spiller av medieinnhold.

Ttigers bilde

Ttiger

på tide!! :D come on snow…

devo

Wee. Få opp en Poll på hvor mange som faktisk har kjøpt QuickTime Pro (helt seperat). Og hvor mange som har brukt andre programmer eller andre metoder for å vise video i fullskjerm.

Endelig sier jeg bare. Får håpe på bred kodekstøtte.

Øivind B.J

Dette er bra!

Må si at det er litt teit at QTP det i utgangspunktet kostet penger...

:)

admins bilde

admin

@devo

Pollen er ute på forsiden: Har du kjøpt QuickTime Pro? :)

Jakobl

Om du ikke visste det fra før så har perian gjort det mulig for flere kodeker i quicktime pro

http://perian.org/

Jakobl

Om du ikke visste det fra før så har Perian gjort det mulig for flere kodeker i quicktime pro

http://perian.org/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai