Ny iPod bekreftet [Oppdatert]

Igjen har vi fått bekreftet rykter om kommende produkter. For ikke mange dagene siden publiserte Thinksecret e rykter om nye iPods med et smalere design og nye farger. I dag hevder Thinksecret at disse iPodene skal lanseres på mandag, og forsiden på bladet Newsweek bekrefter mer eller mindre disse ryktene.

Oppdatering:
Newsweek avslører nå også hva de nye funksjonene på den nye iPoden blir. I følge deres artikkel er det 12 timers batterilevetid, lettere menyer, mulighet for å velge avspillingshastighet på audiobooks, flere on-the-go spillelister og mulighet for å slette og legge til sanger til forskjellige lister. I tillegg faller prisen. Forsiden på Newsweek ser nemlig slik ut :

I følge Thinksecret vil Apple lansere nye iPods på mandag, og nettstedet hevder også at iPoden vil bli presentert stort i pressen - noe som tydeligvis gjøres i Newsweek. De nye iPodene skal ha et tynnere design, og som man ser utifra bildene ser det ut som at iPod miniens scroll weel har funnet veien til den nye iPoden. Knappene er også borte og scroll hjulet har fått en gråtone farge.

I følge Thinksecret skal det finnes flere farger, men om hele iPoden eller kun scroll hjulet er i forskjellige farger vites ikke. Videre kan vi se at menyene på skjermen ser noe forandret ut. Det kan tyde på at nye funksjoner er lagt til iPoden. Det ser ikke ut til at det finnes farge skjerm på disse nye modellene.

Det er også forventet at størrelsen på harddisken vil øke til 60GB på de største versjonene av iPoden og at den minste modellene vil bli 30GB eller 20GB. Størrelsen på iPoden skal være omtrentlig den samme, bare tynnere. Det forventes også økt batterikapasitet.

Oppdatering
Newsweek avslører nå også hva de nye funksjonene på den nye iPoden blir. I følge deres artikkel er det 12 timers batterilevetid, lettere menyer, mulighet for å velge avspillingshastighet på audiobooks, flere on-the-go spillelister og mulighet for å slette og legge til sanger til forskjellige lister. Designet er ca. et par milimeter tynnere, vekten er noe redusert og spillerene fåes fortsatt kun i den klassiske hvite fargen.

Prisen og antall modeller er også blitt redusert. Det finnes nå kun to modeller, en 20 GB versjon til 299$ og en 40GB versjon til 399$. Det er et prisfall på 100$ på hver av modellene i forhold til dagens priser. 15GB og 30GB utgår.

Newsweeks artikkel som dekker dette finner du her

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai