MobileMe med fildeling

MobileMe fildelingApples MobileMe-tjeneste ble fredag utvidet med en funksjon Apples Phil Schiller presenterte i sin første demonstrasjon av MobileMe, men som på mystisk vis hadde forsvunnet når produktet ble lansert.

Vi snakker selvsagt om fildeling i MobileMe. Nå kan du som MobileMe-bruker dele filer som er for store for e-post på en enkel og trygg måte.

Den nye tjenesten hos Apple fungerer på samme måte som YouSendIt og lignende webtjenester hvor du laster opp store filer for deretter å kunne dele dem med venner. MobileMe lar deg også passordbeskytte filene du deler og tjenesten vil automatisk sende ut en e-post til mottaker med en nedlastningslenke.

Du må være logget inn til Me.com for å kunne dele en fil, dette kan ikke gjøres fra Finder og via iDisk. Du har også muligheten til å sette en tidsfrist for når filen skal lastes ned.

Fildeling

Fildeling

Se en videodemonstrasjon av fildelingen hos Apple

pianoman

Ah! Endelig!

earls bilde

earl

Har jo alltid hatt "public" på iDisk...

tosemy

Dette fungerer MYE bedre enn PUBLIC! Om man f eks skal sende en stor fil til kunden, slipper man å gi tilgang til public hvor det ofte også ligge mye annet man ikke vil dele med kunde. Testet nettopp tjenesten, og den fungerer BEDRE enn yousendit.com og gratisversjonen www.skickafilen.se (det BESTE er her at man kan sende til flere e-post adresser samtidig, og at mailen som kommer til mottager kommer fra meg, og dermed ikke havner i mottakers søppelpost!

Takk APPLE!!

PianoSofus

Gjelder dette bare mellom mobile me kunder. Eller kan jeg f.eks. sende en slik mail med link til noen som har windows og andre mac brukere som ikke har mobile me?

pianoman

Du kan sende til alle.

CBlomviks bilde

CBlomvik

Kanskje jeg skal skaffe meg MobileMe igjen nå, selv om det er fremdeles blodpris

heisveiss bilde

heisveis

kjøp mobile me på ebay, forlenga min mobile me med en familie pakke og det kostet meg godt under halv pris av det den koster i norge

pianoman

så det lar seg gjøre å fornye mobileme abbo. med kode fra ebay?

Dorian

Ja, har gjort det selv, til under halv pris.

Vingthor

Dette virker svært bra!

comvik

Noen som vet om det er en øvre grense på filstørrelsen ?
Ellers ser dette meget lovende ut!!!!

appleman

Hvordan er hastigheten?

csharp

Ja, hva med hastigheten??

Skal teste dette ASAP...

csharp

Aiit, testet nå ved å dele ut en .rar fil på 23 MB. Den tok 1 min og 7 sekunder å laste ned - Firefox nedlastingsvindu oppga rundt 350 KB/s hele veien...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai