Flere eplebutikker i Europa

Flere eplebutikker til Europa

Alle som har vært i USA har nesten ikke kunnet unngå å se en av Apples mange butikker rundt om i landet. Vi i Europa har ikke vært like heldige hva gjelder offisielle Apple Stores, men nå begynner Apple virkelig også å satse i Europa og i løpet av 2009 skal mer enn 12 butikker åpnes utenfor USA.

Noen av Apples planer for butikker i Europa har blitt avslørt og en rekke land vil få Apple-butikker i 2009. Først ut er Frankrike, Tyskland og Italia.

På tampen av 2008 fikk Tyskland sin første Apple Store i München sør i Tyskland. I løpet av 2009 kan tyskere glede seg over enda en eplebutikk og denne gangen blir det litt nærmere oss nordmenn. Byen som får en offisiell Apple Store er nemlig Hamburg.

Apple har også i lengre tid prøvd å åpne en Apple Store i Paris og 2009 er året hvor den første store butikken blir å finne i Frankrikes hovedstad. Ryktene hevder at Apple vil åpne en butikk på Carrousel du Louvre eller siden av Paris sitt operahus. Også den mindre franske byen Montpellier skal få en Apple Store.

I Italia vil Apple utvide med en butikk i Milano i tillegg til butikken som allerede eksisterer i Roma.

Det vites ikke om Apple har planer om å åpne noen offisielle Apple Stores i Norge, Danmark eller Sverige. Det nærmeste vi kommer Apple Store i Norge er Apples "butikk-i-butikken"-konsept som finnes på flere Elkjøp-forretninger i Norge. I disse "butikkene" har Apple ansatt egne selgere som er uavhengige av Elkjøp.

chrisserns bilde

chrissern

Jeg vil ha en apple store i norge

Torsteinators bilde

Torsteinator

samt alle andre Mac-fans :)

sshollas

Jeg visste ikke at Paris var et land på linje med Tyskland og Italia.

edo

Hva skal vi med en apple store i Norge? Vi har jo apple shops på elkjøp! ;) De er jo helt fantastisk kule!

Mistahh

sorry folks, Norway is too little for us, love Steve Jobs.

apple boy

Det hadde vert bra med en Apple Store i Norge. De sier de får så sinnsykt god service i USA, så om vi får en Apple Store her også, kommer det kanskje bedre service :D

vidinas bilde

vidina

" Det nærmeste vi kommer Apple Store i Norge er Apples "butikk-i-butikken"-konsept som finnes på flere Elkjøp-forretninger i Norge. I disse "butikkene" har Apple ansatt egne selgere som er uavhengige av Elkjøp."

Eh.... H Æ ? ? ?

Hørt om Eplehuset eller?

Zoots bilde

Zoot

Hvis det kommer en Apple butikk i Skandinavia er jeg nesten 100% sikker at Stocholm er nr. 1 på lista.

Cybbe

Må ikke glemme at Apple har satset relativt stort i ett europeisk land, Storbritannia, hvor mange store byer har Apple Stores (London har f.eks. 3, hvorav en har ypperlig plassering i Regent Street).

NilsK

Jeg klarer meg godt med Eplehuset. De har jo det meste som man ellers vil finne i en Apple store!

Amishen

Har vore i 3 Apple Store i USA. Digger desse butikkane.

admins bilde

admin

@vidina

Eplehuset/Humac etc. er ikke offisielle Apple Stores, men Apple Resellers. Det nærmeste vi kommer Apple Store er da butikk-i-butikk konseptene i Elkjøp da disse er direkte drevet av Apple selv og med egne Apple-ansatte.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai