Plex introduserer App Store

PlexIkke alle Mac-brukere foretrekker Apples innebygde mediesenter Front Row og alternativer som Boxee og Plex har blitt svært populære. Sistnevnte har akkurat fått en større oppdatering og har nå fått en helt egen App Store!

Med Plex App Store kan utviklere lage små programmer som utvider funksjonaliteten til mediesenteret. Mer enn 20 programmer er allerede tilgjengelig.

Plex pluginsPlex er en populær mediesenter programvare basert på Xbox Media Center eller XBMC som det også kalles. Plex støtter stort sett alt som finnes av video- og musikkformater og en av de beste funksjonene med Plex er at programmet automatisk henter ned coverart, filmsammendrag, skuespillerinformasjon, sjanger, utgivelses år osv. når du legger til film og annet innhold til Plex.

Plex fungerer som et fullverdig alternativ til Front Row og med deres nye App Store er funksjonene vesentlig utvidet. App Store fungerer tilnærmet på samme måte som Apples egen App Store til iPhone. Det er en sentralisert distribusjonsmodell for programvare til Plex-plattformen og det finnes i dag allerede mer enn 20 programmer på Plex App Store.

Via App Store kan du utvide funksjonaliteten til Plex og programmer som gir deg støtte for YouTube, Apple Trailers, Hulu (kun i USA), MTV, CNN, Revision3 osv. ligger allerede klar.

Du kan lese mer om den nye App Store og hvordan man lager applikasjoner til Plex App Store hos plexapp.com.

Video av Plex App Store

andreas 30gb

"Ikke alle Mac-brukere foretrekker Apples innebygde mediesenter Front Row og alternativer som Boxee og Plex."

Var det virkelig det du mente?

p0ker

Da venter jeg bare på at noen flink sjeler her i norge kan lage plugin for norske web TV.... da begynner vi å snakke om et perfekt media senter.

Har nå brukt Plex en god stund, og den har et veldig potensial, og hadde man fått på plass norsk webTV så skal ikke jeg klage ihvertfall... :)

*// Lars-G. P.

o_pettersen

Jeg kikket så vidt på plug-in arkitekturen i går, og det ser veldig enkelt ut. Nå er vel strengt tatt ikke norsk web-tv særlig annerledes enn utenlandske, og det går an å skrive om f.eks. CNN plug-inen.

Se her for mer info foreløpig.

joarek

For de som ikke finner app store i Plex beta, skru den på slik:

system - settings - skin - home - "disable applications" <- deselect this

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai