Del videoer på Twitter med Tweetube

TweetubeMikrobloggingstjenesten Twitter sin popularitet har kun gått en vei, oppover.

Populariteten har medført en hel skog av nye tjenester for Twitter og Tweetube er en av dem. Med dette Mac-programmet kan du enkelt ta opp video med iSight og dele den på Twitter.

Twitter er en mikrobloggingstjeneste hvor man kan dele innhold på opptil 140 tegn. Begrensningen på antall tegn per beskjed har åpnet opp for et hav av forskjellige tjenester som lar deg forkorte URLer, dele bilder og nå også dele video.

Programmet Tweetube lar deg ta opp en 25 sekunders video ved hjelp av iSight, det innebygde kameraet i alle nye Macer. Videoen gjøres deretter tilgjengelig på Tweetube sitt nettsted og en "tweet" sendes ut på Twitter med lenken til videoen du har lagt ut. Programmet er helt gratis og kan lastes ned fra nettsiden til Tweetube.

Twitter tok Internett med storm i 2008 og veksten har også fortsatt inn i 2009. I Norge har mange hevet seg på bølgen og også i1-nettverket (Mac1, iPod1, Kreativ1, Linux1 etc.) har opprettet en Twitter-side hvor de siste nyhetene og annet oppdateres fortløpende.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai