MobileMe oppdateres

MobileMe oppdateresMobileMe fikk i går en rekke små oppdateringer i sammenheng med den store lanseringen av Safari 4 Public Beta. Forbedringene er små, men mange av dem svært etterlengtede for ivrige brukere av Apples webtjeneste

Apple har forbedret Mail-delen av MobileMe og det er nå blant annet blant annet forbedret utskrift av HTML-formaterte e-poster. I tillegg skal det nå være vesentlig raskere å legge til nye kontakter til e-poster.

Adresseboken har også fått sin runde med oppdateringer og Apple kan nå love deg full vCard-støtte med utvidet støtte for alle tekstfelter. Søk i kontakter har også blitt bedre. Sist, men ikke minst, så har både kalenderen og bildegalleriet fått en ytelsestuning og skal vises raskere.

En komplett oversikt over endringene finner du hos Apple.

csharp

Jaja, lurer fortsatt på når de skal øke upload hastigheten til iDisk jeg da....

Sukk......

iBoy

Jeg lurer på når de skal fikse det som har irritert meg hele tiden - at mail på iPhone ikke synkroniseres før jeg åpner programmet.

arntsss bilde

arntss

@iBoy:
Da må du sjekke innstillingene på iPhonen din.
Prøv å sett den på Push.

iBoy

Det har jeg selvsagt gjort. Virker det for andre? Det er fryktelig irriterende at Mail-ikonet på iPhone viser at det er uleste meldinger, selv om disse allerede er lest på Macen.

arntsss bilde

arntss

Det fungerer i alle fall her.

bambinis bilde

bambini

Synking mellom me.com og mine macer fungerer fortsatt ikke etter denne oppdateringen. Gir opp hele mobileme saken, den står dønn fast og ingen supportartikler, tips fra brukere her på forumet eller Apple support telefon har greid å løse det.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai