Leopard snart klar for 10.5.7

Leopard

Det forventes at Apple kommer til å sende ut en stor vedlikehold- og sikkerhetsoppdatering til sine betatestere denne uken. Oppdateringen skal ifølge ryktene rette fokuset hovedsaklig på synkronisering, og inneholde en mengde feilutbredninger.

Den forrige oppdateringen av Leopard kom i midten av desember i fjor, og nå ser det ut som at den første betatestingen av Mac OS X 10.5.7 snart er i gang.

I den gjeldende betaversjonen av 10.5.7 inneholder programvaren nesten seks dusin koderettelser og veier hele 440 MB.

Apple ber betatesterne i det store utviklingsmiljøet sitt om å rette fokuset på synkroniseringsproblemene som har plaget flere av standardprogrammene, som Mail og Adresseboka, i Leopard. Et problem der Safari ikke tar imot enkelte typer cookies skal også være i fokus.

Blant de nesten to dusin andre komponentene som får oppmerksomhet i testingen er grafikkdrivere, Time Machine, utskriftstjenester, skjermdeling, MobileMe-synkronisering, AirPort og iCal, skriver AppleInsider.

EmmernMe

10.5.7 sikker på det..?

Marw

@Emmern. Hvorfor ikke?

Larsaronen

Ja.. spørsmålet er vel heller hvorfor han bruker bildet av en snø leopard...

EmmernMe

Å ja, trodde det var Snow Leo.. :P

jurgemaister

Jeg ville foretrukket "omtrent tre og et halvt snes" i stedet for "nesten seks dusin". Eller kanskje rundt sytti?

kaizerss bilde

kaizers

Hvor mange oppdateringer har det kommet siden Leopard? Synes det er så sinnsykt mange sikkerhetsoppdateringer på Mac i den siste stunden, og lurer vel egentlig på om dette har med at flere bruker OSX?

Windows har jo også mange patcher, men når man endrer på versjonsnummeret, tilsvarer det Service Pack for Windows? Er det slik at Apple kjører kortere intervaller mellom hver oppdatering enn Microsoft?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai