Beta 2 av Camino 2 lansert

Camino 2 beta 2 lansertDet er ikke bare Safari som har blitt oppdatert denne uken, også den populære Mac-nettleseren Camino har fått en oppdatering. Beta 2 av den Mozilla-baserte Camino har akkurat blitt offentliggjort på Camino sine nettsider. Camino 2 er den største oppdateringen til den populære nettleseren på flere år. Utviklingen til nettleseren har utvilsomt gått tregere etter at hovedutvikleren har blitt ansatt av Google for å videreutvikle Googles nettleser Chrome

Camino kombinerer samme rendering-motor som Firefox med det beste fra et ekte Cocoa-basert grensesnitt. I tillegg til økt hastighet og forbedret brukergrensesnitt gir Cocoa-baserte programmer tettere integrasjon mot Apples kjerneteknologier som f.eks. Keychain/Nøkkelringer, CoreImage, CoreAudio osv.

Den nyeste betaversjonen gir flere forbedringer til bokmerke håndtering og dra-og-slipp av kategorier, Også webadresser med ikke-ASCII-tegn bruker et mer lesbart format i verktøytips. Det er fortsatt noen kjente problemer med Camino 2, særlig i forhold til enkelte plug-ins, som Flip4Mac, Flash, Shockwave Player og 1Password.

Du kan laste ned beta 2 av Camino 2 hos Caminobrowser.org.

Brutals bilde

Brutal

Jeg synes Camino begynner å sakke akterut dessverre..

Aphelion

Regner med den ikke tar Firefox-addons nå heller? Like greit å bruke Safari i så fall. Nei, takke seg til Firefox 3!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai