Airport Extreme og Time Capsule med MobileMe-fildeling

Fildeling MobileMe Time CapsuleHar du MobileMe og en Time Capsule eller Airport Extreme kan du snart få veldig mye mer nytte for ditt MobileMe-abonnement. En foreløpig ikke lansert firmwareoppdatering til Time Capsule og Airport Extreme skal gjøre det mulig for MobileMe-brukere å få tilgang til alle lokale filer fra hvor som helst i verden via MobileMe.

Funksjonene som skal komme i en neste firmware-oppdatering til Airport Extreme og Time Capsule vil introdusere en ny direkte integrering mot Apples MobileMe-tjeneste. Si du er på ferie og du trenger en fil lagret på Time Capsule hjemme i heimen. Hvis du er en MobileMe-bruker og har en Mac med Mac OS X Leopard er det ikke noe problem.

MobileMe og Airport

Du kan nå få tilgang til alle filene på Time Capsule-stasjonen over Internett. Bare registrer din Time Capsule med en MobileMe-konto, og stasjonen vises i Finder-sidebar akkurat som alle andre disker. Det er som å ha din egen personlige filserver hvor enn du går.

uttalte en Apple ansatt til Apple Insider

En firmwareoppdatering er ventet lansert i løpet av de kommende ukene og skal introdusere disse funksjonene til de eksisterende modeller i tillegg til de reviderte versjonene som ble introdusert tidligere i uken. Begge enhetene leveres med støtte for Wide Area Bonjour, men Apple har ikke gjort det mulig å konfigurere dette i dagens grensesnitt.

lindeber

Minner mye om funksjonaliteten til det absolutt fantastiske Dropbox
www.getdropbox.com.

Beste internettgreie siden Google;)

---
MB 2x2.0, 80GB, 1 GB

bensens bilde

bensen

Dette gjelder vel også hvis du har en harddisk koblet til AirPort Extreme?

Benjamin

admins bilde

admin

@bensen

Ser slik ut ja.

Macaholic

Hei.
Jeg har satt opp min TC hjemme mot min konto. Men den dukker ikke opp på MobileMe (www.me.com). Noen feilsøkingstips?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai