Mac Games Arcade gjør Mac-spilling lettere

Mac Games ArcadeAlle som har spilt spill på Windows vet at det er vesentlig enklere å kjøpe spill på nettet enn for Mac-brukere. Tjenester som Steam og Direct2Drive gjør det svært enkelt å kjøpe og laste ned de nyeste spillene. En Mac-tjeneste med navn Mac Games Arcade prøver å gjøre det samme for Mac-plattformen.

Programmet Mac Games Arcade har stjålet et par ideer fra Steam, Direct2Drive og ikke minst iTunes og har laget et program som kan håndtere kjøp og nedlastning av spill til Mac. Programmet fungerer på akkurat samme måte som iTunes og utseendet er også slående likt.

Mac Games Arcade

Som iTunes kan du koble deg opp mot iTunes Store og kjøpe spill direkte fra butikken, men du kan også - i siste versjon av Mac Games Store - bruke programmet til å håndtere alle spillene du har på din Mac.

Et av de mest etterspurte funksjonene vi har fått fra brukerne, er ønsket om å legge til sine egne eksisterende spill til Mac Games Arcade og deretter bruke Mac Games Arcade som et bibliotek for alle sine spill. Nå kan brukere gå til "Mine spill" og bare dra og slippe sitt eget spill i Mine spill vinduet og den vil dukke opp - på samme måte som i iTunes

sier Tuncer Deniz hos Mac Games Arcade.

Mac Games Arcade har siden sin lansering hatt en halv million nedlastning og de har nettopp annonsert at de har begynt å jobbe med versjon 2.0.

Vi har hatt en stor respons på programmet, men vi ønsker å gjøre det enda bedre. I 2.0 planlegger vi å legge til en vennelisten, live chatting, prestasjoner, gaver, nyheter, spesialtilbud, live-varsler, og mye mer.

sier Tuncer Deniz hos Mac Games Arcade.

Mac Games Arcade er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Mac Games Arcade sitt nettsted. Mac Games Arcade krever Mac OS X 10.4.11 eller nyere.

brioman

Viker som om funksjonliteten er bra. Litt ustabilt og henger litt innimellom, men definitivt noe man har brukt for.

spiffers

Dette kan da ikke sammenliknes med Steam, makan til dårlige spill har jeg ikke sett på lenge. Dette er jo som appstore for mac, men med samme kvalitet på spillene også. Suger fra ende til annen! :(

Du

Ugh... Blir flau over å eie en Mac når jeg ser på det bilde.

svars bilde

svar

Jaha, hvorfor det?
Det finnes da mange bra "småspill" til OSX.
Wingnuts og enigmo er 2 av de.

Du

Ja, hva anser du som et godt spill, da? Tetris?

admins bilde

admin

Nå er jo Mac Games Arcade relativt nylansert, så vi må vel ikke helt utelukke at det blir flere "premium" spill her etterhvert. Tjenesten som sådan ser ganske bra ut, bare spillutvalget er noe tamt foreløpig.

Alfred.Woodden

Lurer på om "arcade" faktisk har noe å si for spillutvalget.

Hvis det kun er arcade-spill som finnes i denne game-storen, kan en nok ikke vente noen EA-games med det første, eller i det hele tatt.

spiffers

Det hjelper ikke å ha en super tjeneste når innholdet suger. Med innhold kommer brukere, med brukere kommer mer innhold.
Dette er en fin greie for en målgruppe på 4-10 år, men de har som regel ikke råd å kjøpe seg Mac heller ;)

svars bilde

svar

Du: Tetris er ett godt spill, det er folk flest enige i.
Det er mere enn grafikk som gjør ett godt spill, husk på det.
(ps har ikke sjekket utvalget i denne appen enda)

spiffers

Det er vel sammenlikningen med Steam som faller på sin egen urimelighet. Når man lanserer en bil, og sammenlikner den med en Ferrari, og man ender opp med en Reva, så er det grunn til skuffelse. At bilen har fire hjul og tak gir ingen rett til å bruke Ferrari som sammenlikningsgrunnlag.

Alfred.Woodden

@Spiffers:

Så hva vil du si er målgruppen for denne tjenesten?

spiffers

4-8 år når man kjappt ser gjennom hva de har å tilby.

Du

Tilbake til Svar...

Joa, jeg er helt klar over at det er mye mer ved et spill enn bare grafikken. Det finnes det tonnevis med eksempler på! Allikevel er det ikke noe vits i å lansere en butikk for spill som det finnes 1 000 flash-versjoner av på Internett - helt gratis. Det kommer aldri til å bli noe sving på Mac-gaming før Apple selv integrerer Mac-spill på iTS. Det har jo blitt en gedigen suksess med iPhone, så skjønner egentlig ikke hvorfor de ikke bare lager en spill-seksjon og lar utviklerene hive seg uti. :-)

Alfred.Woodden

Apple burde lage en ny core-teknologi ala DirectX fra MS. Når de får det på plass, bil det nok bli en del grafikk-intensive høykvalitets spill tenker, jeg.

svars bilde

svar

Alfred.Woodden: Hvorfor skal vi ha enda en lukket standar på grafikk når vi har OpenGL?

Du: :)

Jetcake

Jeg syntes apple burde lage noe som gjør at man kan connecte fra macen til steam uten ett program:P På steam kan man jo lagre alle spill, tilogmed de som de ikke selger:D

jaskat

Hmm, den var fin opplegg det der ja.. siden man kan bare slette spillet ka man har kjøpt og hente den ved senere adledning..

Selv om spillene reflekterer det samme som resten av internettet så var det par godbiter der.. f.eks. Monster truck nitro, Jets'n' Guns og ikke mins Enigmo 2:)

men det skulle vært demo på alle spillene i biblioteket så kunne man prøvd før man gidder å kjøpe'n

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai