Falsk Apple Netbook

Netbook

Kineserene er flinke til å lage falske produkter og nå har de tydeligvis sett seg lei på at Apple ikke har lansert en Netbook. Produsenter i Shenzen har nemlig tatt saken i egne hender og nå laget en «falsk» Apple Netbook.

MacBook Air SSD lavere prisSpesifikasjonene på Netbooken, som har fått det veldig «logiske» navnet WF188, er faktisk ikke så alt for ille. Netbooken har en 10-tommers LED belyst LCD-skjerm med en oppløsning på 1024 x 576, en 1.3Ghz Via Nano-prosessor med VIA VX855-brikkesettet, og 2GB RAM. Du kan selv velge mellom å få en 160GB harddisk eller 64GB SSD disk og maskinen har også innebygd Bluetooth, 802.11b/g trådløstnettverk og støtte for 3.5G HSDPA (3G nett).

Utseendemessig ser den helt klart ut til å være inspirert av Apple sine produkter og selskapet som produserer maskinen har til og med benyttet seg av Apples logo - bare snudd den den andre veien. Nedturen er derimot stor når du skjønner at denne maskinen kun kan kjøre Windows XP eller Linux.

Les mer på tech.163.com

Tags:
Anders0077s bilde

Anders0077

Made in china ;D

arntsss bilde

arntss

Haha!
Ja, Kineserene er flinke til å lage kopier. Gode eller dårlige. Kopier lager de i hopetall. Etter noen turer på Philippinene de siste årene har jeg sett veldig mye rart.
Det værste tilfellet jeg så var en iPhone som i det hele tatt ikke var i nærheten av å ligne på en iPhone heller. Og, som på denne netbooken, var også på eplet snudd på hodet på telefonen. Telefonen lignet vel helst mer om en 5 år gammel "billig-Nokia". Den kostet ikke mange Piso'ene heller.... ;)

ZuperMac

Må si at jeg syns det er litt merkelig at dem ikke tok seg tiden til å installere OSX på maskinen. Det burde vært en enkel sak...

Zupermac

Mac Lovins bilde

Mac Lovin

hva skal man med en apple maskin som ikke har OSX og ser ganske så stygg ut. Likner på apple produktene som ble designet for 10 år siden. Made in China, Stays in China

frozenlime

Hvis du forklarer i artikkelen at det er logisk at den heter WF188, burde du kanskje også forklare hvorfor :)

Traktors bilde

Traktor

Hva er poenget med denne, det blir jo en helt vanlig plastboks med windows og hele pakka med drit bare med en speilvent apple logo utenpå. Hvil ikke si at dette er noe svar på en netbook fra apple, heler en helt vanlig netbook med apple logo på. Hadde det enda vært Leopard på den kunne jeg sett poenget...

Jokers bilde

Joker

Haha, jeg syntes dette virka litt stilig helt til jeg leste at de ikke kjørte OS X, Mac uten eple :P

Ttigers bilde

Ttiger

joda eplet er der, speilvendt :D
Ikke noe pen maskin!!

froskenfredrik

@ZuperMac: Den har en Via-prosessor, noe som ikke er spesielt lett å få til å fungere med OSX.

robertMACs bilde

robertMAC

Den ser stygg ut!

bambinis bilde

bambini

Det er kanskje dit alle de 10" skjermene skal og ikke til Apple slik vi alle har trodd en tid nå...

exenpipp

ironi... lol

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai