iSubtitle hjelper deg med undertekster

iSubtitlesViser du video med QuickTime har du sikkert nå og da ønsket å ha undertekster på videoene som vises. Det finnes en rekke tjenester på nettet som tilbyr undertekster, men så langt har det vært vanskelig å få dem inn i Apple-produkter som Apple TV eller iTunes uten å «hardkode» dem inn i videofilen. Med programmet iSubtitles blir det hele veldig mye lettere.

iSubtitles er det første og eneste programmet som drar full nytte av Apples nye støtte for undertekster. Undertekstene gjengis oppløsningsuavhengig og renderes i sanntid med Apples teknologi. Dette gir svært klare og fine undertekster.

iSubtitle

Med iSubtitle kan du benytte undertekster i flere forskjellige formater, deriblant de populære formatene SRT og SUB. Programmet legger inn undertekstene inn i selve Quicktime-filen og undertekstene kan deretter slås av eller på direkte fra iPhone, iTunes eller Apple TV.

Hovedfunksjonene i programmet

  • Legge inn ikke-destruktive undertekster, som ikke vil endre eller «ødelegge» den opprinnelige filmen.
  • Teksting kan slås på / av ved hjelp av grensesnittet for enheten eller programmet.
  • Full støtte for flere språk i samme fil.
  • Støttede enheter er iPod (Touch), iPhone (2G, 3G), Apple TV.
  • Støttede programmer er iTunes, QuickTime Player eller et hvilket som helst program som kan spille av en QuickTime-film.
  • Støtter alle store filformater som SubRip (. Srt), SubViewer 1 & 2 (. Sub), SubStation Alpha (.ssa / .ass) og MicroDVD.

Programmet koster 19 dollar og er tilgjengelig fra den svenske utvikleren Bitfield.

Via våre venner hos iLove.nu

Anders0077s bilde

Anders0077

Nice ;D

Andymac

Brutals bilde

Brutal

Eller du kan installere Perian istedet. Gjør at Quicktime (og alle programmer som bruker QT) støtter alle mulige videoformater, samt subtitles.

Forøvrig er det gratis!

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Har hatt Perian innstallert i flere år, men teksting har aldri funket spesielt godt i Quicktime.
Har brukt Roadmovie til å hardkode inn teksten.

RVLS

Jeg sier bare en ting: VLC!!

cliffwords bilde

cliffword

Enig med RVLS

jogga

Hur kör du VLC på din iPhone eller Apple TV? iSubtitle skapar filmer med flera språk och undertexter som går att slå av/på. Jag tro du har missuppfattat det hela!

Dan Aksel

VLC er gratis, og funker fett for den jevne bruker.

admins bilde

admin

Vel, uansett hvor mye du bruker VLC så får du ikke undertekster på din iPhone eller Apple TV med den. Dette programmer lar deg legge inn undertekster direkte i Quicktime-filen i et format som Apple TV og iPhone forstår. Du kan deretter slå tekstene enten av eller på direkte på iPhone eller Apple TV.

Kensington

Om man har en film uten tekst, og vil legge inn tekst på den....hvor finner man isåfall teksten, og hvordan gjøres det?

herm

VLC

admins bilde

admin

@herm @danaksel @rvls @cliffword

Nei, VLC gjør ikke dette i det hele tatt. VLC kan kun vise undertekster, ikke embedde dem inn i Quicktime-filen slik at du kan få undertekster på iPhone, Apple TV, FrontRow og i iTunes.

xclusives bilde

xclusive

VLC er ikke så bra dere skal ha det til. Det er elendig bilde om du streamer det fra en trådløs harddisk slik som meg. Jeg har alle filmene mine på en Time Capsule, og opplever at hver gang jeg skal kjøre en film fra den, så hakker det støtt og stadig. Om jeg bruker Plex derimot så kan jeg spille av musikk og se film overført fra TC samtidig. Så VLC er dessverre komme litt i bakevja i forhold til det programmet en gang var. Plex er et mye mer omfattende program enn hva QT eller VLC er, men for bare å se film som er lastet ned på maskina så holder QT med perian i lange banær. Når det gjelder undertekst, så må jeg si at det er mange år siden jeg sluttet med det på engelsktalende filmer, men når både QT nå har fått en add-on og Plex har hatt det siden tidenes morgen, så gjør vel det at man ikke trenger VLC som vi en gang gjorde.

mp2k

xclusive: hvis du går inn på Input/codecs>Access modules>File og stiller på cache størrelsen, slutter hakkingen. sett den urimelig høyt hvis du skal streame trådløst gjennom tykke vegger/har dårlig signal. Men dette er jo veldig off-topic. VLC og iSubtitle gjør jo som flere har nevnt veldig forskjellige ting

pushits bilde

pushit

VLC suger hesteballe i motvind! Ingenting slår Zoom Player på Windows-plattformen, og jeg har enda til gode å finne et tilsvarende jevngodt program til OS X, men nå skal jeg teste Plex, som nevnes her :)

simen02

Har nå kjøpt programmet og lagt til tekst på 5 av 100 filmer i itunes. Fungerer meget bra og er 100% kompatibelt med Appletv. Endelig et enkelt program for tekst på filmer i Appletv. Kan anbefales

Morten

Henrik Lied

Korleis fungerer dette i kombinasjon med PS3? Eg veit at PS3 ikkje ville spele av filene eg laga via "Flattened" i RoadMovie. Er det nokon som kan teste dette?

Kensington

Simen....hvor fant du de tekstene hen?

Richardo Reis

Er det noen som har fått dette programmet til å fungere for iphone ennå? Jeg forsøker å eksportere til iphone: i "action"-knappen kan man velge "export for iphone/ipod Touch", men hvor legger den eksporterte filmen seg?

byfixar

Piratkopi av 24 ja...

Man kan skaffe undertekster på f.eks. undertekster.no

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai