Datoen for WWDC er klar

WWDC 09Datoen for det som kanskje blir årets mest spennende messe er nå klar. Apples World Wide Developer Conference finner sted den 8. til 12. juni i Moscone West i San Francisco, USA.

WWDC arrangeres årlig og er en messe spesielt for alle som utvikler mot Mac OS X og iPhone. Det er forventet at Snow Leopard vil bli lansert under årets konferanse.

Årets WWDC kan bli en av de mest spennende, da Apple mest sannsynlig både vil lansere Mac OS X Snow Leopard og iPhone OS 3.0 under messen. I tillegg har rykter om nylansering av iPhones også skutt fart og mye tider på at Apple vil presentere oss for en ny telefon under samme messe.

Steve Jobs vil fortsatt være sykemeldt når messen starter og det virker derfor tvilsomt at han vil holde årets keynote. Ønsker du å delt på årets messe bør du følge nøye med på Apples nettsider de neste dagene når billettsalget åpnes. Det er som regel stor etterspørsel etter billetter og i fjor ble WWDC utsolgt i løpet av kort tid.

Under WWDC arrangerer Apple en rekke workshops for utviklere som ønsker å lære mer om utvikling for Mac og iPhone. Apple har ikke offentliggjort årets program, men normalt arrangeres det kurs og workshops innen de fleste temaer.

Les mer om WWDC hos Apple

Ttigers bilde

Ttiger

Kul iphone bilde fra apple :D men skulle ikke snow komme ut først kvartal i år?

perrii

Det var noen som nevnte at 1. virksomhetskvartal tilsvarer 2. kalenderkvartal, så slik sett så har Apple sine ord i behold.

admins bilde

admin

Apple har sagt «about a year» under forrige års WWDC. Det blir omtrent under årets WWDC.

Kashmars bilde

Kashmar

Argh... Jeg skal til SF 8-15 juni og hadde sett meg ut et hyggelig og billig hotell som tilfeldig vis ligger like ved Moscone Center... Nå kan jeg vel se langt etter et billig hotell-rom...

Mac Lovins bilde

Mac Lovin

Ahh, gleder meg til snow leopard og en ny iphone ! ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai