Tweetie på vei til Mac

Ny Twitter-klient for MacDen mest populære og utvilsomt beste Twitter-klienten til iPhone, Tweetie, er nå endelig på vei til Mac OS X. Tweetie-brukere har i lengre tid mast på utviklerene bak Tweetie om å skape en Mac-versjon av den populære programvaren og nå har programvaren kommet inn i en lukket beta.

Tweetie har en rekke smarte funksjoner som støtte for flere Twitter-kontoer, full integrasjon av Twitter APIen og støtte for en rekke Twitter-tjenester som Twitpic og Stocktwits.

Tweetie er foreløpig i en lukket beta og ikke tilgjengelig for offentlig testing, men skal vi tro ryktene vil programvaren snart være ute i en offentlig beta. Utvalget av Twitter-klienter for Mac som ikke er utviklet i Adobe AIr har i lengre tid vært relativt dårlig, men med både Lounge og Tweetie begynner utvalget å bli bedre.

Du kan lese mer om Tweetie for Mac hos utvikleren atebits eller følge dem på twitter. Du kan også følge i1-nettverket på Twitter under brukernavnet i1no.

Hva er Twitter?

dngs bilde

dng

Digger twitter, men ingen av dem jeg kjenner bruker det fordi at dem sitter på Facebook og skriver "twitter" i statusen dem har dem:(

Gullfrodes bilde

Gullfrode

Digger å twitte, spesielt populært da jeg fikk en sønn for tre uker siden. For teknisk for flesteparten i familien, men har lagt inn feeds på hjemmesiden vår hvor familie etc. kan lese.

Kanskje litt bredere medieomtale i det siste kan hype det opp litt, og om google kjøper det opp kan det kanskje bli mer populært?

Sluttet å skrive noe gjennom facebook for et par år siden, var som mange andre for ukritisk når jeg godkjente venner.

NamKengs bilde

NamKeng

@dng
jeg har heller ingen av mine venenr på twitter, jo det er ei jente hun han er konto. og en annen har RSS feeden sin der.
JEg føler meg ikke ensom har like rundt 1500 sauer, og fått bygget noen connections.

Slik jeg bruker og si:
Facebook for Reconnecting og twitter er for Connecting. Jeg finner nyt tinnhold på twitter, mens facebook blir for og finne igjen i det gamle

heintores bilde

heintore

Inntil den tid kommer, vil jeg sterk anbefale Nambu. En av de få Twitter-klientene til mac som både er rask, funksjonsrik og stabil.

http://www.nambu.com/

KDNs bilde

KDN

Testet Nambu litt istad, fremdeles ikke en god nok erstatning til Twhirl for meg. Det var raskt, men har blitt vant til et lite vindu med de viktigste funksjonene rett ved oppdaterings feltet.

NamKengs bilde

NamKeng

ang. Nambu
jeg har ikke skjønt hvordan det fungerer ennå, gikk rakst tilbake til Twhitl of TwwetDeck

Jurgis

Hva er så bra med Tweetie i forhold til Twitteriffic?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai