Microsoft oppdaterer Office 2004 og 2008

Microsoft Office 2008Microsoft har sluppet to sikkerhetsoppdateringer til sin Office-pakke for Mac OS X. Selskapet skal ha rettet flere stygge sikkerhetsproblemer med programvaren, og legger samtidig skylden på Apple for de gjenværende problemene.

Microsoft må være veldig opptatt om dagen. Samtidig som de gir ut reklamer der de tråkker ned på Apple og deres Macintosh, jobber de fulltid med å oppdatere Office-pakken de tilbyr til den samme plattformen. De siste oppdateringene gjelder både Office 2004 og 2008.

Office 2004 har nå kommet opp til versjon 11.5.4 samtidig som 2008-utgaven når opp til 12.1.17. De viktigste punktene i begge oppdateringene gjelder sikkerhetsproblemer som ifølge Microsoft innebar at en ufin person kunne «skrive over din maskins minne med hjelp av skadelig kode».

I oppdateringen til Office 2008 finner vi en del andre små bugfikser, men Microsoft har fremdeles ikke fikset buggen med Spaces som i prinsippet gjør Office nesten ubrukelig på enkelte Macer som kjører Leopard. På Microsoft sin nettside skriver de at dette har vært et kjent problem lenge, men selskapet sender ballen videre til Apple og skriver at «Apple er kjente med problemet».

Les mer om oppdateringene hos Microsoft.

I tillegg til oppdateringene har Microsoft sluppet en 30-dagers prøveversjon av Office 2008: Microsoft lanserer prøveversjon av Office 2008.

Via MacWorld

pushits bilde

pushit

Det er åpenbart mange parallelle følelser i sving når det gjelder Microsoft vs. Apple (eller motsatt). Drittslenging på den ene sida og varme omfavnelser på den andre. Man kan bli forvirra av mindre. Snakk om rollekonflikt.

willytks bilde

willytk

Endelig slutt på å oppgradere først til 12.1.0, så 12.1.1,12.1.2,12.1.3,12.1.4,12.1.5...

Nå holder det å først legge inn 12.1.0, så 12.1.7. En IT mann takker Microsoft.

Hvis de nå fikser måten Officeprogrammene håndterer lagring på nettverksvolum blir jeg ekstatisk.

Willy T. Koch

Jørgen LSs bilde

Jørgen LS

Har ikke åpna Office siden den dagen jeg fikk iWork - er strålende fornøyd, og det er mottakerene av dokumenter laged it Pages også ( mac- og Pcbrukere)
Jeg forstår ærlig talt ikke helt poenget med Office for mac om man har iWork...
Noe Office har som ikke iWork har?

slogmos bilde

slogmo

Sikkerhetshull? ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai