Tweetie til Mac klar på mandag

Ny Twitter-klient for MacTweetie, den mest populære Twitter-klienten til iPhone er på vei til Mac OS X og allerede på mandag skal du kunne laste ned programvaren. Utvikleren atebits har i dag lagt ut en video av Tweetie og vi har definitivt fått en ny favoritt hva gjelder Twitter-klienter.

Endelig får vi en skikkelig god Twitter-klient til Mac som ikke kjører i Adobe Air!

Tweetie har en rekke smarte funksjoner som støtte for flere Twitter-kontoer, full integrasjon av Twitter APIen og støtte for en rekke Twitter-tjenester som Twitpic og Stocktwits.

Du kan lese mer om Tweetie for Mac hos utvikleren atebits eller følge dem på twitter. Du kan også følge i1-nettverket på Twitter under brukernavnet i1no.

Hva er Twitter?

admins bilde

admin

Dette gleder jeg meg veldig til. Skal bli bra å hive TweetDeck og andre Air-applikasjoner ut av Macen :)

kolbys bilde

kolby

Har til nå bare brukt Twitterrific, men nå kan det se ut som at Tweetie kan få meg til å bytte. Har prøvd flere andre klienter som er populære, men ingen har klart å overbevise meg.

Lukass bilde

Lukas

Det står ikke helt klart for meg hvilket behov Twitter fyller. Kan noen opplyse meg? Helst uten linker til instruksjonsvideoer :-)

Yzzers bilde

Yzzer

trippel..

edit: noe rart når jeg skriver via forside-artikkelen tydeligvis. Fikk opp feilmelding først, og måtte gå Forhåndsvis - post for å få det til der.. men her på forumet ser det ut til at ALT postes.. om dere skjønte hva jeg mente.. :-/

Lukass bilde

Lukas

Ser ut til at den faktisk funker - Det er ikke så verst når den er verdens tynneste bærbare pc og til å være bøyd?

Alyces bilde

Alyce

Det som er så bra med twitter er at du kan bruke det som du vil. Det er mange som bruker det som en facebook-lite (noe som kan trengs, jeg er iallefall lei av å bli invitert til "6 degrees of seperation" eller en ny vri på texas hold 'em), noen bruker det som en måte å skape et nettverk og dele informasjon, nyheter og inspirasjon, noen bruker det nesten som en rss-leser.

robertMACs bilde

robertMAC

Tror jeg skal prøve ut twitter :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai