Tweetie er lansert

Ny Twitter-klient for MacDen nye twitter-klienten Tweetie har som lovet blitt lansert i dag og programmet er utvilsomt den beste Twitter-klienten til Mac så langt. Tweetie koster $14.95 i en introduksjonsfase og en reklamefinansiert gratisversjon er også tilgjengelig.

Tweetie er den mest populære Twitter-klienten til iPhone og nå har programmet også funnet veien til Mac-plattformen. Tweetie til Mac er en lett, rask og funksjonsrik Twitter-klient som tilbyr svært mye funksjonalitet for pengene. Grensesnittet er pent, enkelt og gjør det både raskt og lett å bevege seg rundt i programmet. Utvikleren har utvilsomt tatt lærdom fra Apple sin programvare og laget et svært godt grensesnitt.

Tweetie behandler alle twits som samtaler alla iChat og du kan enkelt dobbeltklikke en twit for å få hele samtalehistorien, en svært nyttig funksjon hvis du følger mange på Twitter. Tweetie er også integrert mot Twitpic slik at du kan dra og slippe bilder inn i Tweetie for å automatisk få lastet opp bildene til Twitpic. Programmet støtter Twitters søkefunksjonalitet slik at du raskt kan sjekke de siste Twitter-trendene.

Du kan laste ned Tweetie for Mac hos utvikleren atebits. Programmet er tilgjengelig i både en betalt utgave ($14.95) og en gratis utgave finansiert av reklame.

Du kan følge i1-nettverket på Twitter under brukernavnet i1no.

ArneArts

Tweetie er kongebra, og sinnsykt lekkert! Savner dog muligheten for å lagre søk i venstremenyen, og det hadde vært utrolig kult om programmet synkroniserte lest-statusen mot iPhone-Tweetie.

Pio

Si fra til dem, så kommer det sikkert i en oppdatering :) Indie-programmerere er ofte greie sånn, hehe. Går for øvrig ut fra at du ikke er den eneste som ønsker deg synkronisering!

stiamund

Liker denne veldig godt :-)

Leif-Oles bilde

Leif-Ole

Ser veldig bra ut. Jeg er adium-bruker og fersk på twitter, men trenger jeg egentlig tweetie i det øyeblikket adium kommer med støtte for twitter?

krsk0

Lasta ned gratis versjonen, beste twitter klient til nå!

Gullfrodes bilde

Gullfrode

Synes det er konge, slik so iPhone-appen, men gleder meg til Adium integrerer Twitter.

espenlps bilde

espenlp

Kul sang, noen som vet hva musikken heter i denne reklamen?

mavitos bilde

mavito

Nettsiden til han som har laget musikken i reklamen: http://www.bradsucks.net/
Usikker på hva selve låten heter...

olim

Den heter Dropping out of school og kan lastes ned gratis til ikke-kommersielt bruker her:

http://media.bradsucks.net/albums/ooi-128/01_-_Brad_Sucks_-_Dropping_out_of_School.mp3

Martinsg

Funker det optimalt? lest at mange ikke får opp noe etter de har logget inn osv.. men det virker generelt? har ikke noe særlig lyst på twitterrific, lenger.

OlafG

Ærlig talt ekstremt skuffende og overhypa. Bluebird ftw.

NamKengs bilde

NamKeng

dette synes jeg var nesten til og være failwhale.

det er ett veldig enkelt program, var en del ting jeg ikke likte.
slik som at skrive ny tweet er i et eget vindu, kjekt om jeg tar det med inn i nettleseren.

Alyces bilde

Alyce

Fantastisk program, helt klart det beste twitter-programmet til mac (hysj og fysj og ut med AIR!). Endelig er ting integrert igjen. Ja, det har noen mangler, men dette er tross alt v1.0(.1 etter https-rettinga), og som nevnt er dette indie-utvilere, og vil nok være hyppig oppdatert ettersom folk kommer med idéer og forspørsler

SindreMs bilde

SindreM

Sykt bra! Elsker det allerede <3

Robbiedeluxes bilde

Robbiedeluxe

Du kan lagre søk og vise disse som egne vinduer (Window > Open in New Window).
Slik ser det ut hos meg (klikk for større):

KDNs bilde

KDN

$15 til utviklerne. Beste twitter klienten til nå.

Harley

Jeg har lastet ned Tweetie og synes programmet er bra, og billig. Tenkte derfor at jeg skulle bidra med en skjerv og betale for produktet og slippe unna disse annonsene som er i gratisversjonen.

Men fortell meg, hvorfor i helvete skal et selskap som selger software til 14 dollar behøve å ha hele livshistorien min for at jeg skal få lov til å betale dem noen få bucks?
Jeg er interessert i å betale for et godt produkt, men jeg gidder da ikke å opplyse om telefonnummer, full adresse og hele pakka for det.

Jeg har bare rett og slett ikke sansen for å slenge fra meg personopplysninger i hytt og pine på nettet, og spesielt ikke når man ikke er i stand til å se hvilken hensikt det har.

Tweetie.....good bye.

macsams bilde

macsam

Er det noen som vet hvorfor jeg ikke får åpnet Tweetie når jeg dobblklikker ikonet?
Har åpnet .zip og det virket som den pakket ut en del, så får jeg ikonet på desktopen men som sagt får ikke starta den.

det er gratisversjonen jeg lastet ned, kan det ha noe å si?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai