Apple med ny Snow Leopard-beta

Snow LeopardIfølge nettstedet AppleInsider planlegger Apple å utgi en ny stor betautgave av Snow Leopard i løpet av april måned til utviklere.

Betautgaven antas å kunne inneholde flere av nye funksjoner, deriblant et nytt og hemmelig grafisk grensesnitt med kodenavnet "Marble".

Helt siden Apples første offentliggjøring av Snow Leopard, har det i flere miljøer blitt hevdet at Apple planlegger å introdusere et helt nytt grafisk grensesnitt til Mac OS X. Apple har hele veien gjennom Mac OS X sin utvikling gjort mindre designendringer i det grafiske grensesnittet, men skal man tro ryktene vil Snow Leopard introdusere et helt nytt og oppdatert grensesnitt.

Marble

Designet har ifølge ryktene fått navnet "Marbel" og skal utseendemessig være en blanding av iTunes og de andre iLife-programmene. Grensesnittet blir mørkere og mer nedtonet enn dagens Aqua-grensesnitt som kjennetegnes med mer sterke farger.

Flere rykter hevder at Apple er klare til å avsløre sitt nye grensesnitt, enten i den nye Snow Leopard-betaen eller under årets WWDC-messe 8 til 12. juni. Ifølge AppleInsider er det sannsynlig at Apple presenterer en tilnærmet ferdig utgave av Snow Leopard med nytt utseende under WWDC. Det antas at Snow Leopard skal lanseres i august 2009.

Baleksander

Geder meg :)

somcs

nei, svarte nå tar os x enda et steg i retning av å bli sterilt, kjedelig, mørkt og trist..designet har kun gått nedover siden tiger. ble så lei av det kjedelige leopard utseende at jeg installerte magnifique og fikk tiger utseende tilbake igjen..det var nesten som at sola snudde igjen og det ble vår...

arokh

Er av motsatt mening, stilen i iTunes er meget pen og vil absolutt være et skritt framover. Prøv iLeopard theme for Leopard om du vil ha en forsmak på hvordan det kan se ut.

iRemotes bilde

iRemote

Ja, jeg liker den nye looken. Og tenkte at dette er veien å gå for allerede ett år siden da jeg funderte over apples retning av å gå i svart. De nye maccene har mer og mer svart i seg osv. Det gir jo en peke pinn!

vidinas bilde

vidina

Tja, vi har vel hørt noe om det, men det blir vel ikke stort større en spranget fra Jaguar til Leopard. Samme grensesnitt hovedsaklig, men er jo noen forskjeller.

jpsalvesen

Såvidt jeg vet har ikke Windows 7 noe tilsvarende grand central. Etterhvert som quadcore-prosessorer blir vanligere og kommer i mobilutgave, så vil applikasjoner utviklet for Snow Leopard gå i sirkel rundt Windows-applikasjoner.

somcs

så greit, da er det jo bare å slenge ut 16 000 kroner i en ny macbook pro slik at os x designet igjen ser bra ut i forhold til maskinen. ser poenget ditt med at leopard har liknende design som de nye maccene, men må si jeg foretrekker litt mer farge og sprut..dessuten leveres pro kun med glossy skjerm og det er jo bare helt uaktuelt.vet at verden forandrer seg, men må si meg uenig i en del av valgene apple har tatt de siste par årene med hensyn til glossy skjermer og design

arokh

Du får kjøpe deg en PC da, se om gresset er grønnere på den andre siden :)

Alyces bilde

Alyce

arokh: Selv om jeg er enig i at det er mye teit klaging, men jeez, må da være lov til å komme med kritikk mot apple? Selv gleder jeg meg masse om dette er sant, et design som er mer likt iTunes, Spotify, Photoshop osv. hadde vært genialt <3

arokh

For all del, men det må da vel være lov å være fornøyd også? Synes det er et godt tips å prøve en PC hvis man er så misfornøyd, det vil sette ting i perspektiv. Prisen for Apple hardware vil definitivt ikke se så stiv ut etter en grundigere sammenligning enn MHz.

sinatra

Jeg har så sinnsykt lyst til å re-installere iMacen. Men har bestemt meg for å vente til Snow Leopard er i butikken. Jeg ønsker et nytt (kanskje mørkere) grensesnitt velkommen. Jeg vil ikke engang gå inn på hvor høye forventninger jeg har til ytelsen. Skal se at jeg kan beholde min 3.06 noen år

iBoy

Hvis ryktene stemmer, så passer det nye designet meg midt i blinken! Håper bare det blir gjennomført over hele linja, og ikke en salig blanding, slik det er nå.

G5

Jeg ser frem til release date, men jeg venter heller lenger enn med Leopard.
Med tanke på stabiliteten, jeg har et godt øye til tiger fremdeles.

Blir som Windows 2000 og Windows XP :)

Flere features, mer bugs.

Ttigers bilde

Ttiger

Er ikke enig med deg, Leopard har fungert meget bra på alle maskiner jeg har installert den på. Både eldre og nye maskiner.
Det er ikke samme som w2000 og xp.
Husk at snow leopard er jo "bare" en bedre versjon Leopard.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai