LaCie med to nye produkter

LaCie med to nye produkterLaCie, lagringsleverandøren som i mange år har prioritert Apple-brukere, lanserte i går to nye høykapasitets Network Attached Storage (NAS) løsninger - Big Disk Network og d2 Network. Disse produktene er optimalisert for å lagre, dele og sikkerhetskopiere filer fra en PC eller Mac over kablet eller trådløst nettverk.


d2 Network støtter opptil 1.5TB lagringskapasitet, mens Big Disk Network kombinerer to stasjoner i RAID 0 innstilling, for opp til 4TBs lagringsplass. Begge NAS løsninger passer godt små og mellomstore bedrifter så vel som privatpersoner med store lagringsbehov. Nettverksadministratorer kan velge mellom ulike sikkerhetsnivåer for brukerprofiler, grupper og gjestetilgang.

Med LaCie d2 Network, er det enkelt å laste ned store filer ved hjelp av en integrert torrent-klient. d2 Network kan laste ned mens du sover og din Mac trenger ikke å være påslått. Du kan også spille av mediefiler lagret på d2 Network direkte på noen UPnP AV-kompatible enheter, for eksempel en PS3 eller Xbox. LaCie spesifiserer at d2 Network også er kompatibel med alle enheter som støtter DLNA-standarden og begger harddiskene støtter både Bonjour og Apples Time Machine.

Prisen for LaCie d2 Network begynner på kr 1 559,-, mens LaCie Big Disk Network begynner på kr 2 989,-

Du kan lese mer om begge hos LaCie.

Tags:
mrPicattas bilde

mrPicatta

Satan, noe sånt har jeg venta på lenge :D

Ut å jobbe, spare, kjøpe...

KDNs bilde

KDN

Jeg synes Drobo og Drobo Pro er en mye bedre løsning enn å ha 4-5-6 forskjellige mountede volum.

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Enig i det, men man må ta i betraktning prisforskjellen også.

Men sånn helt personlig synes jeg LaCie disker støyer unødvendig mye.

quadra800s bilde

quadra800

De kunne gjerne smelt på en ekstra Ethernet-port, med støtte for bridging, sånn at man kan dra én kabel til diskene, og allikevel ha 2-3 tilkoblet nettet.

0veber

Hvilken LaCie modell har du? Jeg hadde en 500gb en som støyet noe helt enormt. Dette var før de begynte å lage dem med riller (som den på bildet). Har i senere tid kjøpt en 750gb en med riller, og den er lydløs. Ikke et pip.

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Jeg har en sånn som på bildet med 500 GB og FW400/FW800/USB tilkobling.

Den "bråker" vel ikke, men den suser unødvendig høyt hele tiden. Og mye høyere enn mine iOmega disker. Litt kjedelig med støyende harddisk når man har en lydløs iMac.
Hele poenget er jo at det skal være stille.

Og det er faktisk ikke selve disken som er kilden til lyden, men kabinettet. Bytta ut harddisken med en helt lydløs samsung disk, og kabinettet suste akkurat like mye.

bordseniuss bilde

bordsenius

Jeg har 3 stk lacie, 2 er nå på reparasjon. 3.5 TB data gikk fløyten. Neste gang skal jeg kjøpe noe annet...

Noen som er interessert i å kjøpe den når de kommer tilbake nyreparerte?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai