iMac G5?

Ryktene florerer rundt Apple og den nye iMac-en. Det er nå også kommet skisser på hva de forskjellige tror blir den nye iMac og hvordan den vil se ut og man kan trygt si at kreativiteten er i det minste til stede. Tyske Mackompass har en interessant teori:

På mange måter er dette en sannsynlig antakelse ettersom det følger progresjonen i Apples produktlanseringer så langt, samtidig ville det vært svært uventet hvis de slapp den nye iMac-en med ekstern skjerm, tiden får vel vise.

Det er jo et faktum at når Cube kom ble dette et samleobjekt fra første dagen og den var uhyre populær, kanskje Apple faktisk vil lage iMac som Cube 2? Samtidig blir det spekulert i materialet som den nye iMac-en skal ha, antakeligvis blir det aliminuim som er farget i forskjellige farger - slik som mini iPod.

Det er også gjort store spekulasjoner rundt det at hovedkortet vil bli plassert på baksiden av en flatskjerm og laget på denne måten, som en videreføring av de nye flatskjermene, men frem til 31. august (Apple Expo i Paris hvor de antakeligvis blir lansert for første gang) kan vi bare vente (og håpe?).

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai