LaCie lanserer harddiskbeskyttelse

LaCie lanserer harddiskbeskyttelseLaCie er normalt kjent for sine populære eksterne harddisker og lagringsmedier, men nå kaster de seg inn i et nytt marked - beskyttelsesprodukter til harddisker.

I går lanserte nemlig LaCie Cover, Coat og Cozy, tre forksjellige beskyttelsesvesker til bærbare harddisker i alle størrelser.

LaCies nye produkter er designet av Sam Hecht. Sam Hecht er en britisk industridesigner, utdannet ved Royal College of Art i London. Sam Hecht har utviklet produkter for Epson, Panasonic og er hoveddesigner for Muji Japan.

LaCie lanserer harddiskbeskyttelse

LaCie Cover har en mykt og tynt ytterskjell og lommer på innsiden for oppbevaring av kabler og tilbehør. LaCie Coat har et polstret bobledesign som er motstandsdyktig mot eksterne skader, mens LaCie Cozy er den mest solide og har et svært sterkt ytterskall.

LaCie lanserer harddiskbeskyttelse

Alle tre produktene finnes i en rekke forskjellige størrelser og for både 3.5" og 2.5" harddisker. Du trenger heller ikke å ha en LaCie-harddisk for å bruke produktene og de skal passe mange forskjellige eksterne harddisker.

Du kan lese mer om produktene hos LaCie.

Tags:
BendikSs bilde

BendikS

det så spennende ut! kunne trengt noen sånne selv.

nubbizs bilde

nubbiz

Synes ikke de var spesielt pene å se på=p

BendikSs bilde

BendikS

de lacie coats i grå og sort var jo fine da, cozy i samme farger så jo også helt greie ut, men de er jo også ment for frakt av hdd'er, ikke eyecandy, selv om de kunne sett litt lekrere ut :-/

nubbizs bilde

nubbiz

Så sant så sant, er ikke eyecandy nei. Men synes det fortsatt det var litt sminkepunglook på de :-P

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai