Panic sitt salg har startet!

Panic sitt salg har startetVi har tidligere skrevet om Panic sitt salg, og nå er det endelig i gang! Panic har senket prisene med 50%, og salget varer fra klokken 12:00 i dag til 23:59 29. mai. (Alle tider i PST)

Coda koster nå $49.50, mens Transmit 3 og Candybar 3 koster $14.50. Unison koster $12.
Dette er med norske kurser henholdsvis 315.90, 92.50 og 76.50 norske kroner.

Salget varer i tre dager og bestillingsskjema finner du på Panic sine sider

dngs bilde

dng

halv pris er slettes ikke dårlig! synd at pengeboka akkurat nå etter russetida skriker som brent hud etter aloe vera! ;)

noen som har noen gode erfaringer å dele om disse programmene?

rebop

Fra tid til annen har jeg prøver de ulike variantene av ftp-klienter som finnes. Jeg ramler imidlertid alltid tilbake til Trasmit som jeg synes fungerer utmerket til mitt bruk.

Vecos bilde

Veco

Jeg har brukt coda en del, og kan med sikkerhet si at det er det beste programmet jeg har prøvd!

holmis

Bare en liten advarsel, når man trykker på linken til salget fra denne siden, kommer man til en http side, ikke en https side. Jeg ser man skal skrive inn kredittkortnummeret sitt direkte, og da er det likså greitt å ha litt kryptering. Hvis man trykker på salglinken fra panic.com blir det greitt.

Brutals bilde

Brutal

Fabelaktig tilbud, selv om jeg vel neppe kommer til å slå til. Noen spesiell grunn til at jeg burde velge Transmit over Cyberduck?

Henrik Christiansens bilde

Henrik Christiansen

@holmis
Liten glipp fra min side, fikset nå.

jonas

Jeg kjøpte Transmit og Coda på bakgrunn av gode omtaler her. Foreløpig er jeg veldig skuffet over Transmit som krasjer veldig når jeg prøver å opprette en forbindelse med sftp. Det ser ut som om det er en minnelekkasje, programmet tar etter hvert alt minne før det henger. Får det til å virke med ftp, men foretrekker å bruke sftp.

Sjekket litt rundt Coda etter at jeg kjøpte, og også dette programmet får mye kritikk for ikke å ha gode muligheter for sikker tilkobling.

/iOnas

perrii

Har brukt Cyberduck frem til nå, og det er rimelig stor forskjell på den og Transmit ( tilkoblingshastighet, håndtering av filer). Til mitt bruk er i hvert fall Transmit overlegent. Har ikke merket noe til ustabilitet, men jeg bruker programmet stort sett til "vanlig" FTP.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai