Steve Jobs tilbake i Apple?

Steve Jobs tilbake i Apple

Apples sjef Steve Jobs har vært sykemeldt siden januar i år og skal etter planen returnere til Apple i slutten av juni. I dag kom de første tegnene på at Apple sjefen igjen er tilbake hos Apple, med eller uten ny lever.

I en pressemelding fra Apple i dag kunne selskapet melde om at de hadde solgt mer en 1 million iPhone 3G S i åpningshelgen, men enda større nyheter var at Steve Jobs nå var sitert i pressemeldingen.

Siden hans sykemelding i januar, har Steve Jobs ikke blitt sitert i pressemeldinger fra Apple, men nå er han altså tilbake. Mange tar dette som et tegn på at Steve Jobs igjen har begynt å jobbe som sjef hos Apple, på tross av relativt alvorlige påstander omkring levertransplantasjoner. Sent på fredag kunne flere nettsteder nemlig melde at Steve Jobs hadde gjennomført en levertransplantasjon. Dette skal ha skjedd for omtrent to måneder siden og skal henge sammen med hans tidligere uklare sykdomsforløp.

Apple har foreløpig ikke kommentert dette, men sendte heller ut den første pressemeldingen på seks måneder hvor Apples sjef er sitert. Om dette ses på som et svar på ryktene om levertransplantasjon vites ikke. Apple har verken offentlig bekreftet at Steve Jobs er tilbake, eller at han har fått en levertransplantasjon.

Bilde av chakote (Creative Commons)

Tags:

Arild Holtet

Vel i så fall:

Velkommen tilbake.

A.H.

JorgenGK

I Aftenposten stod det der for noen dager siden at han hadde fått ny lever og forventes tilbake i høst (hvis jeg husker riktig)..

Andersp111s bilde

Andersp111

Jah, Velkommen tibake! :D

CMarker

Velkommen tilbake Steve ! :D

macsociology

[url=http://www.cnbc.com/id/31494763]CNBC melder at Jobs har nå kommet tilbake til.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai