Steves levertransplantasjon bekreftet

Steve Jobs dårligereDet har vært svært mange rykter rundt Steve Jobs helse og ryktene har hopet seg opp de siste dagene. Flere kilder hevdet at Steve Jobs hadde en levetransplantasjon, men ingen kunne gi verken kilder eller annen informasjon som bekreftet ryktene. I dag bekreftet derimot sykehuset, med Steve Jobs tillatelse, at de opererte Apple sjefen for to måneder siden.

Det var sykehuset Methodist University Hospital i Tennessee som i en pressemelding (PDF) i dag kunne bekreftet at Steve Jobs faktisk hadde gjennomført en levetransplantasjon for litt over to måneder siden. Sykehuset skriver i pressemeldingen at de har fått tillatelse fra Steve Jobs til å offentliggjøre denne pressemeldingen og forteller samtidig at operasjonen var velykket.

Mange, inkludert den kjente Apple-bloggeren John Gruber, mener nå at den opprinnelige artikkelen hos Wall Street Journal om Steve Jobs levertransplantasjon var lekket fra ingen ringere enn Steve Jobs selv.

At Apple sender ut den første pressemeldingen på seks måneder med sitater fra Steve Jobs og bekrefter at Steve Jobs er tilbake på jobb samtidig som Wall Street Journal akkurat har avslørt levertransplantasjonen, virker mer som et planlagt spill enn en tilfeldighet.

Mindre kø i Tennessee

Hvorfor ville Steve Jobs velge å bli operert i Tennessee? Angivelig skal ventetiden for levertransplantasjoner være vesentlig lavere i denne staten enn i California hvor Steve Jobs bor. I California er den en gjennomsnittlig ventetid på 306 dager, mens i Tennessee er det kun 48 dagers ventetid på samme type operasjon.

I tillegg har Steve Jobs kommet foran i køen fordi hans MELD-score (Model for End-Stage Liver Disease) var så høy at umiddelbar transplantasjon var nødvendig. Legene sier allikevel i pressemeldingen ingenting om alvorlighetsgraden, men sier at operasjonen var velykket. At Steve allerede er tilbake på jobb hos Apple tyder på at den alvorlige operasjonen har gått bra.

Tags:

sortebill

Skader jo ikke å ha penger heller. Tviler på han faktisk stod først i køen.

Arild Holtet

Vel håper alt går bra i tiden som kommer, og ønsker Steve Jobs ett langt liv.

A.H.

erlandhaus bilde

erlandhau

Sitat:
Det var sykehuset Methodist University Hospital i Tennessee som i en pressemelding (PDF) i dag kunne bekreftet at Steve Jobs faktisk hadde gjennomført en levetransplantasjon for litt over to måneder siden.

LEVEtransplantasjon??

fedje

Er han hard på flaska!!!!!!!!

slogmos bilde

slogmo

Levra er vel kroppens "oljefilter".
Så om man har levd litt hardt så kan den slites ut.
Evt kan man ha en medfødt sykdom som gjør at den får blåskjerm/kernel panic. ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai